море море толку хејтање јас немам видено до сега . Мики реално има најдбар глас од сите преостанати идоли ама дечкото е Маријан Стојановски тип на пеач , значи нема просперитет , дибек е , пашлак. немам ништо против ама не е комплетен воопшто. За Дејан нема ни да коментирам тој е очаен уште од стартот , значи преголем ФАИЛ ни харизма ни како појава личи на човек, сигурно ''татка'' има замешано прсти што уште е во шоуто. Јана е 5ка , ама за 4-5 години да се изделка малку , сепак е рано и треба школа , реално таква лолита тешко ке се снајди во шоу бизнисот земајки предвид дека нема некој совршен глас. Кај Иван имам забележано некоја арогантност, нервоза , напнатост што не ја искажува во име на доброто да нема некој конфликт со гледачите или пак жирито. На Виктор нема да му судам воопшто зошто така напишал на Фејзбук , што треба да направи да им го излиже газот на жирито па да кажат позитивно мислење за него , па за Дејан во секое можно шоу имаат позитивно мислење иако е тој музички ретардиран , двојни стандарди и неправедност. Во секој случај секој релно потенцијален Идол носи зад него редица хејтери. така беше и со Тоше Проески па толку хејт јадеше не е нормално па човекот е легенда. Баш ме интересира кој ке победи , а и без разлика кој и да победи на шоуто јас ви тврдам дека Виктор и Иван ке имаат најсјани кариери после ова шоу.