Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено ми е многу мило што испадна Христијан .
Сега , баш би сакал како за Нико што беа коментарите да чујам за Христијан . Малиот идеше на нерви на многу лица со тестостерон.
Дека се за нигде и жирито и водителите - да. Целата телевизија и преносот им е за нигде.Жирито и водителите докажаа и уште еднаш покажаа дека се за нигде. Игор, и самиот мислам сепак не веруваш во оваа твоја улога, не го послуша советот што им го даде на идолите на почетокот. Кој те научи вака да понижуваш шоу, зарем мислиш дека си скапоцен и само ти можиш да делиш титули со ниска вредност? Епа јас чув женски глас од тие М2 што ти ги понижуваш, кој вреди барем дупло повеќе од Билето, најсексито нешто и Јана заедно!
Солидна гала вечер. Иван најдобар, многу оригинална изведба на оваа песна, можеби не беше толку моќна ко таа на Тарабунов, сепак многу поблиска до оригиналот. Ај да ги споредиме
Не ме смеј, жити све... види го оригиналот
Не верувам дека ќе има такви коментари. Останатите кандидати имаа почит спрема Христијан, барем така изгледа, Мики направи фаца пред да заплаче. Можеби е накурчен Христијан, но верувам дека со останатите таму добро се сложувал.Искрено ми е многу мило што испадна Христијан .
Сега , баш би сакал како за Нико што беа коментарите да чујам за Христијан . Малиот идеше на нерви на многу лица со тестостерон.
^ Абе види, се океј... ама дека испеа ко Фреди, далеку од тоа... мене повеќе ми се дереше ко кокошка отколку да пееше.
Посебно жирито претера... го направија новиот Фреди -.-