Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може некој со големи музички познавања како Калиопи да им каже на Христијан и посбно Виктор дека биле добри?????????:tapp:

Како може некој со големи музички познавања како Калиопи да им каже на Христијан и посбно Виктор дека биле добри?????????:tapp:
Па за сите кандидати имаат исти мислења, цареви ги направија...

Хмм... толку од идолов. Не е веќе интересно, нема нешто што ќе ме изненади, некој што ќе ме воодушеви, секоја гала се повторува едно исто. Нема кој да им даде лоша критика, само им прават лоша услуга, а истото се повторува од гала во гала и ги слушаме истите коментари кои најчесто не ги заслужуваат. Како што можеа они пред цела јавност да засрамат една личност, редно беше еднаш да го добијат тоа што го заслужуваат, ако ништо друго, како казна барем. Не ми е јасно како они ќе извлечат поука ако им се даде позитивен коментар на катастрофална изведба. Нема врска тоа што пеат пред публика само 2 месеца. И не, не секој што дошол до тука тоа и го заслужил. Така е кога мали напалени девојчици гласаат без усул, без разлика каков бил настапот. Се' e грешка на лошата организација и алчноста за пари. Се додека е така, квалитетот нема да дојде до израз. Единствено нешто што ќе ме изненади е ако успеат да вратат некој од квалитетните вокали кои испаднаа. Ајде, редно е веќе еднаш да си оди тој што тоа го заслужува. Дефинитивно на некој веќе од дамна не му е местото тука. Како и да е, и понатаму ќе продолжам да гледам иако веќе претпоставуваме кој ќе биде победник. Па нели Игор им објави војна, а уствари денес е најдобар со нив.
Иван се издвојува, али многу е здрвен на сцена. Мики, дај да видам дали можеш да испееш некоја балада, секој настап ист. Можеби Нико не ги пееше баладите најсјајно ама се трудеше, ги помина сите стилови. Како и да е неговото место не е тука. Посебно, откако сите му го свртеа грбот. Или со опера или со рок да продолжи, се друго му е мачење. А најдобар е во двете.
Браво за Коста.

За настапите вечерва неам многу многу да кажам, само ке кажам дека најдобар настап имаше Иван. Браво!!!

Дај бе Иванна и Биљана нека се залапаат :D

Кико право на едно од тие трите го носат :pos:

Греота вој Кико, цело време на столчињава :(
Не дека ми се свиѓа нешо ама жал ми е за него.

Греота вој Кико, цело време на столчињава :(
Не дека ми се свиѓа нешо ама жал ми е за него.
Да и мене ми е многу жал, затоа нека испадне вечерва неможам да гледам веќе како го номинираат :icon_lol:

Христијан голф да не играл? Обично таквите играчи носат по една ракавица, како овој.
АЈ нека испадне, доста му беше до тука.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom