Значи овие двајцата синоќа си заслужија шут - карта од Идолов.
Ивица рикаше и се дереше без веза, тоа не беше пеење. Плус и Битлси кога ја пееше Yesterday, ми ја уништи песната. Малку ми фалеше да сменам канал или пак да заспијам. Ако попееше уште малце, веројатно, ќе се случеше второво .....
Нико со Молитва на ЈУ вечер, мало сутра! Па и тоа лапањето со девојката, кога публиката скоро сите во пелени :pos2::pos2: Иначе, шала на страна, супер глас има, али за опера е човеков роден
Кико .... малото :pos2: Мене пак ми се допадна сношти, иако е лигле невидено и ме иритира на моменти. Лесна песничка му одбрал Тино, и затоа фала богу не направи слон од себе :pos2:
Јана - Аууууу, катастрофа! Ми ја уништи песната, а многу ми беше ок додека не ја отпеа она. Мада, не пееше, се тресеше цело време и текстот каша попара го направи :kesa:
Билето не можам органски да го сварам. Едноставно, ко појава не се вари. Како сака нека пее, не можам да ја смислам. Прво беше како мравка да не гази, сега пак почна да се филма. Пеењето, ништо посебно.
Дејан - немам коментар. Не знам што да кажам. Добро си пее, онака е малце повлечен, али се на се, ок ми е.
Виктор - ехххх, Виктор ...... Што беше облечен сношти не знам, мн глупо му стоеше, али супер отпеа, лигав е и он, али се надеваме за негово добро и за нашето плакњење на очи дека ќе се смири малце и ќе се задржи во шоуто
Мики немам коментар, не ни очекувам типов некогаш да испее како што не треба или пак да згреши нешто. Тоа би било пропаст за Идолов :nesvest:
И Иванчо ми е фаворит, само што сношти реално гледано му беше најслабиот настап што го имал. Не знам што толку се изгуби, али не беше на ниво
Се на се, Иван, Мики и Виктор ми се топ 3, очекувам од нив некој да победи.
Иначе жирито, заедно со ИваННа и Ненадчо нека си го фатат Вардар ако сакаат. Ќе ни направат услуга на сите богами. Жирито само фали и тупи дека се незнам што, а тоа гледаме дека врска нема. Тони пак, манијакот, мораше на Јана нозете да ги спомне, а пак Игор отупе со таткото на Билјана. Па дај нека му дадат медал на татко и дека ја направил и да завршиме со тоа више. И публиката ако сака нека си вика Уаааа! За тоа се дојдени! А не Игор ако уште еднаш слушнал таква работа, ќе си отидел. Па оди си, никој не те држи сосила :pos2: И уште еден битен детал. Тони, кој многу ги мрази хомосексуалците, и во секоја негова емисија на Опуштено се зезаше со нив, спадна на нивно ниво со тие капчињата што ги менува секоја гала :pos2:. Посебно, таа црвената, ептен убаво му стои! :pos2: