Кои бруки еј!Типична местенка.Ама после испаѓањето на Бети ништо не ми е чудно.
Иво и Нико кои за мене се одлични вокали испаднаа,а Христијан,Јана и Билјана сеуште опстојуваат во Идолов.
И тоа како им кажаа мислиш на кафе се седнати,па ај вие двајца си одите двајцата дома.Господ да чува и Чех да брани...
BULLLSHIT !
Ivo ako e odlichen vokal idam se ubivam odma. He riuned Iris. Od togash se uveruv deka nema glas i ni tronka harizma. Ne e pop idol toj. Trust me.
Niko...tipichen seljak, ne mi beshe favorit.
Hristijan...i toj. Pogotovu otkoga ja stavi tetovazhata. Da ne zboram shto mu treba mnogu vezhbanje za da otpee edna pesna kako shto treba.
Jana...shto i da kazham za nema nema da bide objektivno i zatoa kje si kjutam.
Sho ja rugash Biljana!?!? @:
Билјана требаше да испадне, реално најслабо испадна, ама девојчето си учи на ФОН и татичко ќе и ја купи победата
I TI ?! @:
Sho ako e na FON? Ako imala pari, ne i treba ni glas ni zhiri ni glasovi od publikata nema voopshte potreba da se prijavi na Idol, kje odeshe direktno kaj nekoj producent i kje si snimeshe pesna. Ne zborete gluposti. Ako imala pari, ne i treba ponizhuvanje kako Idol.
Bez razlika na toa kako ispeala na ovaa gala vecher, Biljana definitivno e najharizmatichnata lichnost I've ever seen.
Me magepsa ushte pred da vleze vo finale. And I love her. I ima ubav glas, barem ne falshira -.-
Nemate osnov na koj da ja rugate, osven toa shto se obleche kako Lady Gaga, onoj pat.