Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога отпадна Ивица се знаеше дека Бети ќе испадне. Кристијан има гласачи. Ќе тера тој долго.

Христијан полека станува Џастин Бибер на македонската сцена. У хејтање делот...

Не секогаш најдобриот победува,да си знаете.Очекувајте во скоро време да отпаднат Нико,Мики и Иво,а до крај да одат таа од Тетово,Јана,Билјана,Виктор и Христијан.Згора на се,ептен се форсирани од жирито,од авион се гледа.

Виктор и Христијан ќе одат најдалеку сигурно е тоа.

Штета шо Бети не беше од "популарните".

И како оо му текна на жирито да искритикува нешто, просто ме запрепастија.

Како и секое македонско шоу мислам дека и ова е наместено пред време дека знаат горе доле кој е идолот ама ај битно да се соберат парите на народот!

Не се чудете што пеат така. Имаа само една нормална проба, и како што можете да приметите песните ги менуваат, ги кратат...

Не требаше да испадне Бети! Прекрасна беше!
А за понашањето сите сте му се нафрлиле на Нико, а Виктор е 1000000 пути по арогантен со тоа фаците што ги прави и ставот што го држи. И воопшто не ми се свиѓа тоа неговото стенкање на сред песна, особено на песна како Осамен која нема потреба така да се унаказува.

Ако на Нико не ви се свиѓа однесувањето, не знам како може за Виктор да не спомнувате ништо....

А девојчето од Тетово, со цела почит кон Тетовчани не е ништо посебно, според мене одамна требаше да испадне, не покажа ништо, не ми го задржува вниманието ни три минути, камоли па цел настап да има ќе заспијам.

Не се чудете што пеат така. Имаа само една нормална проба, и како што можете да приметите песните ги менуваат, ги кратат...

Порано македонските пејачи имале дупло полоши услови па биле ПЕЈАЧИШТА и тоа легендарни, така да тоа не им е оправдување.... И не требаше муабетот дека на Виктор местото му е покрај Маја Оџаклиевска, Драган Мијалковски.... тоа се луѓе со децениски искуства, не може пилиштар од 20 години да го споредуваат со такви легенди... Можеби ќе прерасне во одличен пејач ама дегутантни им се споредбите.

Порано македонските пејачи имале дупло полоши услови па биле ПЕЈАЧИШТА и тоа легендарни, така да тоа не им е оправдување.... И не требаше муабетот дека на Виктор местото му е покрај Маја Оџаклиевска, Драган Мијалковски.... тоа се луѓе со децениски искуства, не може пилиштар од 20 години да го споредуваат со такви легенди... Можеби ќе прерасне во одличен пејач ама дегутантни им се споредбите.

Jaс се согласувам со тебе, но за да испееш како што треба една таква песна и притоа да е малку изменета треба повеќе од една проба.
А споредбите навистина не им ги бива

Виктор ,Нико ,Мики и Иван ,таа четворка е најреална за финале ,све после нив е не толку важно по кој редослед ке испаднат .
Штета е за нивниот личен пласман ако има вакви неправди како вечерва ,али главното финале е тоа најважното..

Калиопи си треска зелени, на памет збори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom