Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нико треба да биде идол, но тоа нема да се случи поради нашиот менталитет и непознавањето и неценењето на вистинската уметност.

Рано е за јадење.....до прва ќе видиме кој е кој!

За мене не е пејач тој шо си бира песна за пеење,за мене е пејач: нати песна,па бујрум отпеј ја! Се надевам дека можеби ќе видам и таква опција во ајдолоФ :smir:

Јас сум таков пејач треба да има доволно алкохоло во мене за да не ми се стабилни нозете и после сите песни ги знам, тоиа е ама оваа манифестација македонски идиот некако не ми прилега за пријавување.

--- надополнето ---

Нико треба да биде идол, но тоа нема да се случи поради нашиот менталитет и непознавањето и неценењето на вистинската уметност.
Еј само тој Нико го знам една пријателка што ми е на Фејсбук пише да сме гласале таму за него, е сега оти не гледам глупа манифестација викам да пише број за гласање и колку пари е. Ама не гласав оти ме излажаа дека 60 денари плус ддв за гласање било....

23,6 денари беше со пресметан ддв.

Јана и Нико, толку.

Пошто не пратам идол незнаев дека овие вчера беа испаднати !!!

Реално гледано Нико е најдобар ама нормално е дека ќе победи некое дете !!!

Вчера Нико ме остави со зината уста !!! Ме радува што имаме вакви таленти во МК !!!

Па и малку претерувате со Нико искрено. Не е дечкото за ова шоу. Дури и да победи и да му направат албум, не верувам дека ќе се пронајде у поп-рок жанр, а со албум со малку „посеризна“ музика која му лежи нема да профитира овде, па и на некој друг поширок пазар. Дечкото треба да се форсира у оперски води, за таму е роден.

Мики е дечкото кој досега најмногу заслужи да победи. Има предиспозиции за победник на ова шоу кому подоцна нема да му стивне славата.

Али има време, ќе видиме до крај кој како ќе се покаже. :)

Незнам ни јас колку е Нико за шоуто и реков претходно нема да биде идол само поради тоа што идол на мекдонија треба да пее тоа што македонскиот народ претежно слуша и нешто што ке го обожаваат сите.Нико никогаш нема да стане тоа.Се надевам искрено дека ке има успешна кариера зашто е огромен талент и како што рече калиопи можам да те продадам надвор и тоа за многу големи пари уште сега.Се надевам ке успее и идолов беше голема промоција за него пред народот и на многу им се засвиѓа како пее ама тој не е новиот македонски идол сигурно.Идол ке биде некој друг ама Нико би можел да има далеку поуспешна кариера од сите натпреварувачи на шоуто ако се најде некој кој ке го изнесе од македонија и промовира како што треба надвор.

Со Нико муабетот веќе го кажа Калиопи: Би те однел негде и скапо би те продал! Со тоа сакаше да кажи дека е ценет во светски рамки со квалитетот што го поседува...Кај нас се бара УБАВ чоек шо ќе врискаат пичиња по него. Во тоа се парите....Гледајте кај се тони зен,кај се слаткар и екипа со концерти на кои што присуствуваат деца СО НИВНИТЕ РОДИТЕЛИ. За такви концерти можи да сонува БИЛОКОЈ КВАЛИТЕТЕН ПЕЈАЧ/АРТИСТ во Македонија! Ама кај се парите таму е игрта! ;)

Па и малку претерувате со Нико искрено. Не е дечкото за ова шоу. Дури и да победи и да му направат албум, не верувам дека ќе се пронајде у поп-рок жанр, а со албум со малку „посеризна“ музика која му лежи нема да профитира овде, па и на некој друг поширок пазар. Дечкото треба да се форсира у оперски води, за таму е роден.

+1

Пораката е прекратка. Ве молиме зголемете ја пораката на 4 карактери (букви).

Нико има само 24 години, а мене ми личи на 36. За него сум, но нема он да победи. Нека победи било кој освен оној христијан

Дечково ако продаде 5 цедиња ќе биде среќен.

Дечково ако продаде 5 цедиња ќе биде среќен.

Ова не е Америка па да живеат од ЦДиња. Ќе живее од настапи.
Каролина даде 60.000 евра за последново цд. Колку сака нека му биде продажбата, преку продажба не ги вратила.

Ова не е Америка па да живеат од ЦДиња. Ќе живее од настапи.
Каролина даде 60.000 евра за последново цд. Колку сака нека му биде продажбата, преку продажба не ги вратила.

Живи били па видели.

Се слагам со се што е напишано. Ко јас да сум го пишувала постов..:)
Тоа што човек добро пее не значи ништо. Мора да го има факторот Икс за да пројде. Бидете подготвени на тоа Нико да испадне меѓу првите натпреварувачи. Не е он за македонски Идол. За друг вид на жанр е роден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom