Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рано е за јадење.....до прва ќе видиме кој е кој!
За мене не е пејач тој шо си бира песна за пеење,за мене е пејач: нати песна,па бујрум отпеј ја! Се надевам дека можеби ќе видам и таква опција во ајдолоФ :smir:
Еј само тој Нико го знам една пријателка што ми е на Фејсбук пише да сме гласале таму за него, е сега оти не гледам глупа манифестација викам да пише број за гласање и колку пари е. Ама не гласав оти ме излажаа дека 60 денари плус ддв за гласање било....Нико треба да биде идол, но тоа нема да се случи поради нашиот менталитет и непознавањето и неценењето на вистинската уметност.
Па и малку претерувате со Нико искрено. Не е дечкото за ова шоу. Дури и да победи и да му направат албум, не верувам дека ќе се пронајде у поп-рок жанр, а со албум со малку „посеризна“ музика која му лежи нема да профитира овде, па и на некој друг поширок пазар. Дечкото треба да се форсира у оперски води, за таму е роден.
Дечково ако продаде 5 цедиња ќе биде среќен.
Ова не е Америка па да живеат од ЦДиња. Ќе живее од настапи.
Каролина даде 60.000 евра за последново цд. Колку сака нека му биде продажбата, преку продажба не ги вратила.
Па и малку претерувате со Нико искрено. Не е дечкото за ова шоу. Дури и да победи и да му направат албум, не верувам дека ќе се пронајде у поп-рок жанр, а со албум со малку „посеризна“ музика која му лежи нема да профитира овде, па и на некој друг поширок пазар. Дечкото треба да се форсира у оперски води, за таму е роден.