Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
edit od moderator:

Јас не знам на кој јазик човек треба да ви напише дека не смеете да објавувате кој отишол во финале, а кој испаднал. Трет и последен пат го пишувам ова, ако се најде уште некој паметен како mladenc0 директ црвен.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Иначе шо се однесува до пеење Нико можи да ги натпеј сите мислам то е недискутабилно, далеку најмоќен глас и далеку најобразован од сите. Иначе како појава Виктор и онај Иван од Гевгелија, мислам дека еден од нив ќе победи според мене Виктор. Зошто на крајот идолот се сведва на тоа кој од натпреварувачите ќе успее да навлажни најмногу малолетни пичиња кои се доволно глупи за да трошат пари и да гласат, а Виктор има таква шематска појава. Ми се чини то дете ќе биди следниот Ламбе, само шо ќе знај и да пеј, пошто Ламбе врска од животот нема.
Сите освен Наталија од Богданци. Има подобар глас од сите кандидати, ама нејзе многу ја кочи изгледот.

Иначе и јас се согласувам за Виктор. Со Денис од Охрид имаат најдобри предиспозиции да бидат овогодишни идоли.

M

marko 1996

Гостин
Јана ми е фаворит зашто ја знам не за друго :) И ке стигне доста далеку :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Прашав пред некој ден за тоа дали Јана е испадната и никој не ми врати .. Нооо видов во саботата дека помина и баш ми е мило за девојчево ! :aplauz:

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
леле ромчето 2 реда текст не можел да научи, жива брука:kesa:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Сите освен Наталија од Богданци. Има подобар глас од сите кандидати, ама нејзе многу ја кочи изгледот.

Иначе и јас се согласувам за Виктор. Со Денис од Охрид имаат најдобри предиспозиции да бидат овогодишни идоли.
И Наталија е добра, ама сепак се во различна класа, ќе почнат концертите ќе се увериш. А тој Денис мене многу ми е надуен, некако сељачка појава има тешко дека на таја шема ќе биди идол, многу ми е рурален некако, нешто поурбано се бара.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
И Наталија е добра, ама сепак се во различна класа, ќе почнат концертите ќе се увериш. А тој Денис мене многу ми е надуен, некако сељачка појава има тешко дека на таја шема ќе биди идол, многу ми е рурален некако, нешто поурбано се бара.
Го онаделе по телефон него :Д
Сум се изнасмеал за то.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
леле ромчето 2 реда текст не можел да научи, жива брука:kesa:
Јас си мислев дека е неписмет. Нема шанси ако читаш повеќе од 30 минути и да не ја запамтиш песнава.

Инаку Емилија Ѓоѓиевска од Тетово, мислам така беше. Многу ми се допадна и како пее и онака е добра, убава, права пејачка :Р

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Јас си мислев дека е неписмет. Нема шанси ако читаш повеќе од 30 минути и да не ја запамтиш песнава.

Инаку Емилија Ѓоѓиевска од Тетово, мислам така беше. Многу ми се допадна и како пее и онака е добра, убава, права пејачка :Р
И јас сумљам на то дека не знај да чита Џиџи и најверојатно не сакаше да признај. Не можам да замислам како е да запамтиш песна ако немаш некоја текстуална претстава за текстот, сигурен сум дека е многу потешко за неписмен чоек да запомни текст.

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
И јас сумљам на то дека не знај да чита Џиџи и најверојатно не сакаше да признај. Не можам да замислам како е да запамтиш песна ако немаш некоја текстуална претстава за текстот, сигурен сум дека е многу потешко за неписмен чоек да запомни текст.

Непара му одеше читањето на Џиџи и колку само незгодно му паѓаше се познаваше.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Дали некој има заприметено дека секогаш ко ќе е Денис во кадар, во позадина има некоја стриптиз-музика? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom