С
сашенко
Гостин
А да кажеме кои се испаднати?Има еден дечко од форумов влезе во 6ти круг и испадна таму за жал не влезе меѓу финалистите ама пее супер.Доста активен на музички план откако испадна од идол
Грешиш,впрочем како и секогаш.Детево е рокер уште од мали нозе.Огромен фан на AC/DC е,така да не ти држи вода ова.Ако заради косичката си го напишал тоа океј,ама за другото не си во право.Justin Bieber македонска верзија е детево...
Детето се вика Коста Хаџикојчев и не се фаќајте за ситници, аман бре луѓе до косата ли ви дојде. Очигледно Мик Џегер е секогаш шик со фризурата или Боно.:nenene:Oној Коста Хаџикостантинов ми се свиѓаше како пее, има глас детето само тоа косата негова ме нервира...
Ma јок, отсекогаш мрзев такви фризури, уште пред да се појави Бибер така да мојата критика е основана, до некаде.Детето се вика Коста Хаџикојџев и не се фаќајте за ситници, аман бре луѓе до косата ли ви дојде. Очигледно Мик Џегер е секогаш шик со фризурата или Боно.:nenene:
Инаку име овде ни кој испаднал ни кој останал да не видам. Не ја расипувајте забавата на тој што не гледал. Се такво ќе бришам од тука.
Исто ќе бришам постови одоколу од типот: Абе она детено од Гевегелија шо има 14 години на Бибер што личи. Не знам колку ќе ви успее со одоколу кажување, кога веќе сите сме ги запамтиле дечките и лесно се погаѓаат.
Синсирли јорс, Рокенрола..
Не е само заради косичката. И гласот му е гејски. Впрочем, има само 14 години. Требалo да почека уште малце ако сакало да биде вистинска конкуренција на останатите кандидати.Грешиш,впрочем како и секогаш.Детево е рокер уште од мали нозе.Огромен фан на AC/DC е,така да не ти држи вода ова.Ако заради косичката си го напишал тоа океј,ама за другото не си во право.
а да кажеме кој не се влезени а се меѓу фаворитите ? :back:Ја ќе ве замолам да не кажувате однапред кои дечки се влезени понатаму, оти фино си кажувам дека пост кој ќе содржи име на финалист ќе го бришам :helou:
Јок ни тоа не може погоре пишав еве пак ќе пишам. Имиња и ко божем одоколу кажување кој влегол а кој не влегол, не пишувајте. Бришам такви постови инстант.а да кажеме кој не се влезени а се меѓу фаворитите ? :back:
леле оваа песна ми влезе под кожа :smir:
Пишаа на предходната страна демек не поминала ..Онаа ко Мерлин Монро ми се свиѓа највише и сакам она да тепа.Ептен јака пичка е
Зошто дa не може вaкa?Јок ни тоа не може погоре пишав еве пак ќе пишам. Имиња и ко божем одоколу кажување кој влегол а кој не влегол, не пишувајте. Бришам такви постови инстант.
Ееее,не ме разочарувај уште од сега.Ај не ти верувамПишаа на предходната страна демек не поминала ..
Инаку видеа некој да стави од последнива емисија, да видиме кој избрале/како итн ?
Па нели ја гледаше епизодата. И мене ме зачуди зошто не ја пуштија неаЕеее,не ме разочарувај уште од сега.Ај не ти верувам