Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
А да кажеме кои се испаднати?Има еден дечко од форумов влезе во 6ти круг и испадна таму за жал не влезе меѓу финалистите ама пее супер.Доста активен на музички план откако испадна од идол

В

Вори

Гостин
Justin Bieber македонска верзија е детево...
Грешиш,впрочем како и секогаш.Детево е рокер уште од мали нозе.Огромен фан на AC/DC е,така да не ти држи вода ова.Ако заради косичката си го напишал тоа океј,ама за другото не си во право.

F

Frankie Yale

Гостин
Oној Коста Хаџикостантинов ми се свиѓаше како пее, има глас детето само тоа косата негова ме нервира...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Oној Коста Хаџикостантинов ми се свиѓаше како пее, има глас детето само тоа косата негова ме нервира...
Детето се вика Коста Хаџикојчев и не се фаќајте за ситници, аман бре луѓе до косата ли ви дојде. Очигледно Мик Џегер е секогаш шик со фризурата или Боно.:nenene:
Инаку име овде ни кој испаднал ни кој останал да не видам. Не ја расипувајте забавата на тој што не гледал. Се такво ќе бришам од тука.
Исто ќе бришам постови одоколу од типот: Абе она детено од Гевегелија шо има 14 години на Бибер што личи. Не знам колку ќе ви успее со одоколу кажување, кога веќе сите сме ги запамтиле дечките и лесно се погаѓаат.
Синсирли јорс, Рокенрола..:pipi:

F

Frankie Yale

Гостин
Детето се вика Коста Хаџикојџев и не се фаќајте за ситници, аман бре луѓе до косата ли ви дојде. Очигледно Мик Џегер е секогаш шик со фризурата или Боно.:nenene:
Инаку име овде ни кој испаднал ни кој останал да не видам. Не ја расипувајте забавата на тој што не гледал. Се такво ќе бришам од тука.
Исто ќе бришам постови одоколу од типот: Абе она детено од Гевегелија шо има 14 години на Бибер што личи. Не знам колку ќе ви успее со одоколу кажување, кога веќе сите сме ги запамтиле дечките и лесно се погаѓаат.
Синсирли јорс, Рокенрола..:pipi:
Ma јок, отсекогаш мрзев такви фризури, уште пред да се појави Бибер така да мојата критика е основана, до некаде. :)

Хаџикојчев, тоа објаснува зошто неможев да го најдам на јутуб. Добро пее, не викам не...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Грешиш,впрочем како и секогаш.Детево е рокер уште од мали нозе.Огромен фан на AC/DC е,така да не ти држи вода ова.Ако заради косичката си го напишал тоа океј,ама за другото не си во право.
Не е само заради косичката. И гласот му е гејски. Впрочем, има само 14 години. Требалo да почека уште малце ако сакало да биде вистинска конкуренција на останатите кандидати.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Ја ќе ве замолам да не кажувате однапред кои дечки се влезени понатаму, оти фино си кажувам дека пост кој ќе содржи име на финалист ќе го бришам :helou:
а да кажеме кој не се влезени а се меѓу фаворитите ? :back:
леле оваа песна ми влезе под кожа :smir:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
а да кажеме кој не се влезени а се меѓу фаворитите ? :back:
леле оваа песна ми влезе под кожа :smir:
Јок ни тоа не може погоре пишав еве пак ќе пишам. Имиња и ко божем одоколу кажување кој влегол а кој не влегол, не пишувајте. Бришам такви постови инстант.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Онаа ко Мерлин Монро ми се свиѓа највише и сакам она да тепа.Ептен јака пичка е :)

М

Мартин`

Гостин
Онаа ко Мерлин Монро ми се свиѓа највише и сакам она да тепа.Ептен јака пичка е :)
Пишаа на предходната страна демек не поминала ..
Инаку видеа некој да стави од последнива емисија, да видиме кој избрале/како итн ?

Член од
6 февруари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Јок ни тоа не може погоре пишав еве пак ќе пишам. Имиња и ко божем одоколу кажување кој влегол а кој не влегол, не пишувајте. Бришам такви постови инстант.
Зошто дa не може вaкa?

пример

Коj сaкa дa дознaе, некa кликне....
мене ме интересирa :smir:

Член од
13 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
185
Ја незнам како можеа Девана таа што личи на Мерлин, да не ја пуштат понатаму. Од сите натпреварувачи имаше најубав глас, беше најоригинална, најубава и најхаризматична. Па дури и не ја ставија во таа собата "можеби", а таму ја ставија таа со устата голема што рика како коњ. Али добро што можеш да очекуваш од неписмено жири како што се овие, освен калиопи.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Пишаа на предходната страна демек не поминала ..
Инаку видеа некој да стави од последнива емисија, да видиме кој избрале/како итн ?
Ееее,не ме разочарувај уште од сега.Ај не ти верувам :) :) :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ееее,не ме разочарувај уште од сега.Ај не ти верувам :) :) :)
Па нели ја гледаше епизодата. И мене ме зачуди зошто не ја пуштија неа:(

Инаку аман те бре луѓе Неправда ли не ја знаевте досега :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom