Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ем смешно ем трагично..па детево искрено или е болно или е многу повлечено...

Гледаш дека има ментално попречување. Плод е на инцест од брат и сестра. Нема потреба од исмевање на вакви појави...

Гледаш дека има ментално попречување. Плод е на инцест од брат и сестра. Нема потреба од исмевање на вакви појави...

Ова го прочитав и на јутуб во еден коментар...ама ми е половично јасно...не дека ме занима за дечково..од општа култура да си знам...

Ова го прочитав и на јутуб во еден коментар...ама ми е половично јасно...не дека ме занима за дечково..од општа култура да си знам...

Братов и сестрава имале секс, и сестрава останала трудна, и се родило детево.
И сега не сум доктор, ама знам дека голем процент од инцестите се раѓаат со деформитети, дали психички, дали физички...

^Точно така, затоа и се забранети бракови до трети братучеди мислам.

Јас се извинувам за оф топиков, нема А1, дали тоа значи дека нема да има повеќе идол?

Јас се извинувам за оф топиков, нема А1, дали тоа значи дека нема да има повеќе идол?

Не знае никој тоа освен Хеди и пиљарот.
Кандидатите не се известени баш за ништо и појма немаат што ќе се случува.

Јас ги знам овие во близинаа седат кај мене , детево малце психички не е во ред , речиси цело семејство е такво ...

А за ова првпат слушам дека татко му и мајкаму се брат и сестра :nesvest:

Наредната сабота пак ќе ги даваат оние „најсмешните“?
Демек како крај на 2 круг? Само одолговлекуваат.

Добро прашање. Кандидатите појма немаат кога ќе продолжат да се натпреваруваат.

Шоуто е веќе снимено, што значи завршено е, единствено финалето ке го даваат во живот а како што изгледа ке расправаат уште 1 година.

Шоуто е веќе снимено, што значи завршено е, единствено финалето ке го даваат во живот а како што изгледа ке расправаат уште 1 година.
Снимени се само аудициите, друго се ќе биде во живо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom