- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
20 сеЈулијана е влезена во финалистите, колку беа 10 мислам.
20 сеЈулијана е влезена во финалистите, колку беа 10 мислам.
15 години има, највеќе 16 од Велес е ..И мене ми се свиѓаше како испеа она, и ми падна криво шо не ја пуштија овие -.-
А стварно има 20 години, или некоја грешка беше тоа долу што напишаа?! ^.-
Најмногу 15 и давам. 20? No way.
Добро прашање. Кандидатите појма немаат кога ќе продолжат да се натпреваруваат.Ќе почне ли ова некогаш да се натпреваруваат или го чекат Хеди да се појави?
Види човек кој има се живо за на сцена, и плус и убавина не негирам дека е комплетен пакет. Но, не ми се допаѓа трендот на глорификација на убаво лице кое нема ништо друго што да понуди. Ете убаво ја спомна Олга.Како се викаше то девојчето(од струмица ОЛГА)не ми текнува...девојчето стварно имаше физикус и убаво лице,ама ете не помина кај жирито,си ја потцени нејзината убавина со глупостите.Сега да не се лажиме голема придобива имаат тие што се мили и убави.Некогаш гласовните можности се во втор план кога на сцена излегува преубо лице.
Инаку ти шо велиш дека рок музиката не мавта со пароли give me a beautiful face ајде да ги видиме лицата на кралот и кралицата на поп музиката т.е. мадона и мајкл џексон,дали овие имаат убави лица?
Same here.Мој фаворит е дефинитивно Коста Хаџикојчев. Детето е младо ама негува стил каков што мене ме бендисува, би бил извонреден поп-рок пејач.
Скап проект е, ќе го влечат до јуни. А имаше и многу пријавени, пола и повеќе не ги пуштиле, можеле да направат наместо некого петсто пати да го даваат реприза да даваа различни, ама кој ги знае.Ќе почне ли ова некогаш да се натпреваруваат или го чекат Хеди да се појави?
Ќе почне ли ова некогаш да се натпреваруваат или го чекат Хеди да се појави?
Дечково на почеток што пееше од Ѓорче,за сигурно е еден од најдобрите три вокали на цел Идол.
Утре би сакал некој да го постира клипчето кај што пееше "По друм одам мајче''.
Комшија ми е Аце, во ист влез живееме. Според тоа шо го знам, не влегол во финале. Дечкото пееше и на Макфест пред 2 години и прави свирки низ кафичиве.Леле овај сега шо пееше ПАраходот ми пристигна....Намбер уан!
Очигледно имаш погрешна престава за поп музиката(ако зборуваме за идолот на А1),незам каде ти забележа глорификација?Види човек кој има се живо за на сцена, и плус и убавина не негирам дека е комплетен пакет. Но, не ми се допаѓа трендот на глорификација на убаво лице кое нема ништо друго што да понуди. Ете убаво ја спомна Олга.
Кога сме кај Мадона, тоа ти е рецепт ала Лејди Гага, кариера изградена од скандали и настапи кои одат во крајност. А луѓето тоа го голтаат, јас и двете не можам да ги поднесам, така што за мене никогаш не ми било јасно зошто Мадона е таму каде што е.
За Мајкл нема збор. Џексон е поп музиката тој ја создаде. Комплетен визионер кога се работи за поп правецот и неговиот пробив. Само што ова што го слушаме сега нема ама благе везе со оној квалитет што го имаат неговите песни. Јас го насочив постот кон живите поп изведувачи, затоа го изоставив.
Мој фаворит е дефинитивно Коста Хаџикојчев. Детето е младо ама негува стил каков што мене ме бендисува, би бил извонреден поп-рок пејач.
Оу ноу, неќам да идам во затвор поради заведување малолетнички. Можеби изгледам млад и пишувам ко да имам неколку години од оние што навистина ги имам, ама Евгенија ќе ми биде само омилен лик од целиов овој циркус.RocknRolla, така е во денешниов свет.
А, и да бидеме искрени, нашиов народ и не е некој образован, па да знае дали некој пее убаво или не.
Битно е да е убав.
--- надополнето ---
Ти ја местам? ((
Инаку, другарка ми е, во исти клас учиме xD
Очигледно ти мене не си ме разбрал. Јас не реков дека нашиов Идол прави глорификација на убавина, викам дека публиката го прави тоа (прочитај ги претходните постови на темава).Очигледно имаш погрешна престава за поп музиката(ако зборуваме за идолот на А1),незам каде ти забележа глорификација?
Кога сме кај Мадона пак имаш погрешна престава,или не го гледаш тоа што треба да се види...
И за крај да те частам еднна песничка од мадона чисто да видиш на каква музика се должи кариерата на Мадона