Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тенќу.
Случајно да не знајш кога е Битола, умирам да ги видам сите „манекенки“ и „билдери“ шо парадираат низ Корзо :vozbud:

:pos2:
Починав! Зошто вакви хитови, зооооошто? Добар минглиш, добар став, никакво фалширање и крајот е коа омилен глумец ти е Дарамрач Махијаванши :pos:

Не знам дали е до мене, ама интересот да го гледам Идол ми опадна значително откога се виде дека жирито е монтирано. И монтажите се со секое наредно давање се поочајни и поочајни. Тапоини. :pov:

Запалиќу пола зграда...

Поглупо нешто немат,неозбилна работа.Вреѓаш девојчиња шо можат ќерки да им бидат.Смеај се како животно само оној Тони.Едноставно во Македонија неможат ништо интересно да организираат.

Не знам дали е до мене, ама интересот да го гледам Идол ми опадна значително откога се виде дека жирито е монтирано. И монтажите се со секое наредно давање се поочајни и поочајни. Тапоини. :pov:

Запалиќу пола зграда...

Не е дотолку колку што системот на Идол/триумф/талент е веќе видено. Има неколцина јаки. И маса од средни со диви гласчиња. И еден до два дворски шута. Веч видено - само за фркнитис сеиритис.

Запаличу пола ЗГРАДА :pos2:

Леле бе луѓе,умреев!!!:tv:

Ахахахаха доаѓа оној љубителот на Фазлија и Игор ,, Ти брат имаш прочитано некоја книга ‘‘ :vozbud::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom