old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.158
- Поени од реакции
- 5.933
Леле ОДМА давајте клип од тој 46 годишниот!!! "Оф-ка, оф-ка, оф-ка... Свршив и си идам..." па таква песна се слуша еднаш у живот.
Таа коа не била вештачка... )а оваа калипи мн ми е вештачка со емоцииве и фациве
Незнам за тоа ама знам дека денес сите беа такви.Неможеш да им прочиташ од лице ништо.Кога ке направи некаква фаца калиопи тужна си викам ахаа сигурно НЕ паѓа овде се ужаснува од песнава.И одеднаш Јас БИ РЕКЛА ДА.Од каде бе братче да?Па таа фаца ако беше одобрувачка јас главата на труп ја ставам па нека прегледат снимката експерти и ако стварно тоа е одушевување нека сечат јбт.Таа коа не била вештачка... )
Леле ОДМА давајте клип од тој 46 годишниот!!! "Оф-ка, оф-ка, оф-ка... Свршив и си идам..." па таква песна се слуша еднаш у живот.
Остај коа ги гледам Бугаркиве како пејат овие нашиве делуваат ко да се на натпревар по пеење у психијатрииска болница Демир Хисар. Ја памтам девојкава од пред две години како испеја, абе Бијонсе гомна да јадеСе загледав нешто клипови од претходниот Идол што се одржуваше во Бугарија... Ви текнува ли на Соња Мембрено? Таа беше девојката што се пријавува по трет пат на Идол, трет пат стигнува до елиминациите ама не постугнува некој поголем успех поради недоволно поддршка од публиката (за жал). Еве го најдобриот перформанс воопшто на цела трета сезона. Ако некој може да пее барем пола од ова што може да го испее девојкава - со задоволство би гласал за него (неа).
PS: запазете го Дони на 02:21
Остај коа ги гледам Бугаркиве како пејат овие нашиве делуваат ко да се на натпревар по пеење у психијатрииска болница Демир Хисар. Ја памтам девојкава од пред две години како испеја, абе Бијонсе гомна да јаде
Да бе наместо да тупат со Турскиве серии нека даваа секој ден Идол по една епизода,така правеа Бугарите секој ден нова епизода од Идол и идеше брзо и поинтересно беше а вака губиш воља за да гледаш ,додека чекаш да дојде сабота ќе заборавиш дека има Идол ,ја заборави вчера да гледам ради тоа ,и си гледав Детска евровизија и вртам на а1 веќе некаде при крај бешеМногу е споро темпово со кое одат аудицииве. Ние имавме околу 10 аудиции и Идолот се дава еднаш неделно, а на Бугарскиот Идол 5-6 аудиции ги дадоа за една недела, и потоа наредните елиминации се даваа секој ден се додека не дојдоа гала вечерите (кои беа поделени на три вечери).
Вака нашиот Идол ќе трае до крај на сезона, и е според мене голема грешка бидејќи луѓето ќе губат интерес да чекаат толку долго до победникот.