Prljavo Kazaliste @ Хавана - 24.08.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Gelata
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Уште една од екс ју групите, овој пат Прљаво Казалиште, доаѓа во Македонија ова лето. Овој пат во летен клуб Хавана на 24 август. Почеток: 09:30
Влезници во претпродажба во кастом паб и југотон:
-од среда до петок 400 ден.
-од петок до вторник 500 ден.
-од вторник па натака 600 ден.

јака група ама многу е мала хавана да ги собере сите затоа и толку поскапи карти. најубаво ќе беше и они во охрид на стадионот да правеа концерт, ама аје се надевам другата година ќе му текне на организаторот за ова.

Уште една од екс ју групите, овој пат Прљаво Казалиште, доаѓа во Македонија ова лето. Овој пат во летен клуб Хавана на 24 август. Почеток: 09:30
Влезници во претпродажба во кастом паб и југотон:
-од среда до петок 400 ден.
-од петок до вторник 500 ден.
-од вторник па натака 600 ден.
09:30? wtf!!! да не мислиш 21:30

Скапи се некако картите/ да беше некои 150-200 денари, се размислува...

600 денари за журка во Хавана? :nesvest:
За тоа место не вреди да се дава повеќе од 100 денари, без разлика кој доаѓа...

јака група ама многу е мала хавана да ги собере сите затоа и толку поскапи карти. најубаво ќе беше и они во охрид на стадионот да правеа концерт, ама аје се надевам другата година ќе му текне на организаторот за ова.

Лани правеа концерт на стадионот во Охрид, многу ќе беше и оваа година пак. Што се однесува до картите со оглед на тоа дека на ср*ња како Аца Лукас и слични картите се со скоро слични цени, цените тука се до некаде ОК. Единствено што мислам дека е утка е локацијата не дека Хавана е лоша туку едноставно мала е за ваков настан.

Нека пуштат само карти колку што треба, а не колку што може.

09:30? wtf!!! да не мислиш 21:30

Скапи се некако картите/ да беше некои 150-200 денари, се размислува...

дечко ти на тезга да не идеш ? скапи карти... сегде ти е влез 150 за обична журка

600 денари за журка во Хавана? :nesvest:
За тоа место не вреди да се дава повеќе од 100 денари, без разлика кој доаѓа...

па ти дека си Old_school , па за тебе најбоље е журка на школка за беспари вероватно , безразлика кој доаѓа....

па ти дека си Old_school , па за тебе најбоље е журка на школка за беспари вероватно , безразлика кој доаѓа....
Барем на школка собира 10 пати повеќе луѓе од Хавана...
А тоа за името нема да ти го објаснувам сега.

дечко ти на тезга да не идеш ? скапи карти... сегде ти е влез 150 за обична журка

па, дечко. ако тебе ако ти се вишок, давај и појќе. само дали вредат за толку, или цената е онака шлакната од прва рака, тоа ми беше муабетот.

Вредат, верувај дека вредат...
Како што кажа Slash, за обична журка ти е влез 150 денари, да ти дојде Ана Николич карта ќе биде 300 сигурно, а да правиш споредба Прљаво Казалиште и Ана Николич е смешно и безмислено. Ја дадов нејзе како пример зашто првин на нејзе ми текна а знам дека толку и беше карта од прилика.

Не е лоша Хавана, ама нема да се дише, ко на Ван Гог лани. Уште се мислам, тоа ми е најголем проблем. Не сум многу по екстремни гужви.

Што не ги направија 1000ка картите :icon_lol:

bev za nova godina na plostad na prlivo kazaliste i mozam da kazam deka ne napravija ama bas nikakva atmosfera
a i kartite se epten eftini,da ti e sram da se zapisis :)
za edni nikakvi prlovo kaziliste 600 den,aloooooooooo :)

bev za nova godina na plostad na prlivo kazaliste i mozam da kazam deka ne napravija ama bas nikakva atmosfera
a i kartite se epten eftini,da ti e sram da se zapisis :)
za edni nikakvi prlovo kaziliste 600 den,aloooooooooo :)

Во Охрид лани беше топ така да за атмосфера верувај ќе има, само да не биде ненормална гужва па тоа ќе заебе се. Иначе еве баш ме занима за Цеци, Аца Лукас и слични колку беше карта ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom