Нов тренд...

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Ако учествуваш во машки стриптиз не значи дека мораш да му пружиш орално задоволство, освен на оние кои што им е желба тоа :)
Сум била и ништо страшно, баш напротив... Гледаш мушко тело кое е добро градено со некоја тигреста танга, го гледаш како меша, ама сфаќаш дека голем дел од нив имаат педерски манири во согласност со нивната мазност :)

Зошто грев, можеби нашите деца ќе уживаат во ваквиот свет кој моментално нам ни е чуден и тешко прифатлив, како што светот на нашите родители и дедовци моментално нам ни е тешко прифатлив... ::toe:

Oф леле си промашил како родител ако ќерка ти му го пуши на секој стриптизер што ќе го види.

--- надополнето ---

Ако учествуваш во машки стриптиз не значи дека мораш да му пружиш орално задоволство, освен на оние кои што им е желба тоа :)
Сум била и ништо страшно, баш напротив... Гледаш мушко тело кое е добро градено со некоја тигреста танга, го гледаш како меша, ама сфаќаш дека голем дел од нив имаат педерски манири во согласност со нивната мазност :)

Ама овде никој не вика дека е лошо или добро да идеш на стриптиз. У првиот пост од темава е финтата.

Зошто грев, можеби нашите деца ќе уживаат во ваквиот свет кој моментално нам ни е чуден и тешко прифатлив, како што светот на нашите родители и дедовци моментално нам ни е тешко прифатлив... ::toe:

На жалост, имаш право. Погледите се мењаат, но у главном на полошо.
На времето гледав еден клип се вртрше на интернет, баш како што опишува Т во уводниот пост. Тоа е нешто страшно, како изгледаат жени коа ќе навалат на главниот забављач...па мислам дека маживе не се така одвратни на такви забави.

Не ми се допаѓа на каде водат работите...

Ама овде никој не вика дека е лошо или добро да идеш на стриптиз. У првиот пост од темава е финтата.

Појавата како пружање оралка на таквите забави не е некоја новост... Тоа што некоја се очукала и сакала да му го испуши на некој стрипзизер е исто како и очукувањето во дискотека и пушењето на некој непознат во првото слободно вц. Или финтата е дека пружање на орален секс на стриптизер, не се важи како неверство ако дотичната е во врска, брак ... ?
Исто е, само што мене ме чудат мажите кои прашуваат што да прават ако девојката му го испушила на друг без разлика на професијата со која се занимава ?!

Oф леле си промашил како родител ако ќерка ти му го пуши на секој стриптизер што ќе го види.

А демек ти ќе ја спречиш да го направи тоа ако и се сака м? Во заблуда си чупе...глеј прај...ко ќе се омажи можда ќе сака да го прај тоа, и ти 35, 36 итн... годишна жена ќе ја спречуваш аха, да рековме...воспитувај како сакаш, ако сака ќе го направи, ај чао

Имам гледано такви забави..туку ме интересира само до каде може да оди таа слобода во сексуална смисла?Која би можела да биде границата.?

А демек ти ќе ја спречиш да го направи тоа ако и се сака м? Во заблуда си чупе...глеј прај...ко ќе се омажи можда ќе сака да го прај тоа, и ти 35, 36 итн... годишна жена ќе ја спречуваш аха, да рековме...воспитувај како сакаш, ако сака ќе го направи, ај чао

Во време кога СИТЕ го прават тоа, нема веќе дилема дали е исправно или не. Во тоа е трагедијата. Застранувањето е до таа мерка што веќе е општо прифатено и одобрувано.

Дискутабилна тема.
Вака сега јас како машко, би ми било добро да им го дадам на група пијани девојки или тетки да ми го :pusk:, а пак од друга страна неможам да смислам мојата сопруга, девојука, партнерка како му го пуши на некој, и сеа како ние ке градиме држава:icon_lol:
Дали некој би се согласил и би останал рамнодушен гледајки ја својата девојка, сопруга како му го пуши на некој стриптизер, изневерување ли е тоа? по мене ДА:toe:

Абе у право си до негде ама јас имам негативно мислење за ова заради тоа што така ме воспитале. Не сега, на 21 година, и не на 35, 36, туку одамна.

Сите сакате а никој не станува,затоа се отепуваме од барање стрипер за моминска вечер.Еден имаше од Неготино и тој избега негде на страна.Ако знаете некој пишете број во пп сега ќе мажиме другарка,па ни треба згоден типац да меша цела вечер за пари нормално.
Не сме екстремни,така да жив и здрав ќе го вратиме.

Изгледа дека го протерале по некоја „забава„ или јадел ќотек и си заминал...:pos2:

Можно е и тоа иако поимот уживање вклучува разни работи...некои се мачкаат со измет,некои се палат на деца,трети на лешеви...кои сме ние да се мешаме...:)

Ако е влакнест е ок тогаш ? :)

Појавата како пружање оралка на таквите забави не е некоја новост... Тоа што некоја се очукала и сакала да му го испуши на некој стрипзизер е исто како и очукувањето во дискотека и пушењето на некој непознат во првото слободно вц. Или финтата е дека пружање на орален секс на стриптизер, не се важи како неверство ако дотичната е во врска, брак ... ?
Исто е, само што мене ме чудат мажите кои прашуваат што да прават ако девојката му го испушила на друг без разлика на професијата со која се занимава ?!

Има разлика, првото се случува во јавност, се снима и се става на нет, а второто е во најголем дел рекла-казала-урбан-мит...тоа е разликата...:)
Како дел од македонскиот сексуален фолклор често се споменуваат лифтови и влезови од згради како место за орален секс...
Но се споменува и Македонија како инвестициски рај па ти види сега...

Дискутабилна тема.
Вака сега јас како машко, би ми било добро да им го дадам на група пијани девојки или тетки да ми го :pusk:, а пак од друга страна неможам да смислам мојата сопруга, девојука, партнерка како му го пуши на некој, и сеа како ние ке градиме држава:icon_lol:
Дали некој би се согласил и би останал рамнодушен гледајки ја својата девојка, сопруга како му го пуши на некој стриптизер, изневерување ли е тоа? по мене ДА:toe:

Чекај сега ок е да ти го пушат а не е ок твојата девојка да го пуши...на некој стероиден cock mercenary...:vozbud:
На пример...ти доаѓа некоја вечер и ти вика “еј дарлинг...бев на забава а главниот забавувач се викаше Nick the Dick“...

I don`t know...
Во крајна линија ваквиот феномен се должи на тешки инхибиции и wolfpack mentality плус не ги тужат за forced sex or rape,значи не постојат легални рамки за ваквите работи...
Друго машкото курвање е од поново време и не наидува на осуди...мислам замисли на некого да му опцуеш татко “жиголо еден!“...vs. „Курво“... :toe:
Повеќето (не сите) жени се трудат да го задоволат својот сопруг,партнер...а овде во ваква ситуација каде се е дозволено без осуди и поглед накриво каде жените се предаторите а не пленот, уловот the score игра улога, а и фактот дека повеќето мажи не се градени на ниво на cock mercenary едноставно го предизвикува овој феномен...веројатно...а и кажав матриксот е хакнат одамна така да...:)

Затоа имаме илјадници артикли како да задржиш маж и илјадници артикли како to get her to bed faster...и обратно...
Тоа зборува доволно за наметнатиот менталитет жената е објектот трофејот уловот а мажот предаторот и типот со најмногу “поени“ е фраер...на запад нешто слично прават и жените т.е. најголемата “факерка“ in town...

Чаре...Шеријатот? :vozbud:
Нов Матријархат? :vozbud:
Или нешто трето...

Како и да е не е на арно...:nesum:

Ок е тоа, али ние не живееме на запад, ни сме во Македонија, така да тоа е ебано голема разлика.:pipi:

Можно е и тоа иако поимот уживање вклучува разни работи...некои се мачкаат со измет,некои се палат на деца,трети на лешеви...кои сме ние да се мешаме...:)

Oф леле се извинувам, оф топик бев...јас пак мислев дека правиме муабет за машки стриптиз и за желбата на пијани жени да голтнат кур...се извинувам уште еднаш. Шо споменуваш вакви гадости како измет и лешеви, јас избегавам да помислувам на тоа :)

--- надополнето ---

Па да...кај нас нема вакви работи...

Да, кај нас жените тајно го пушат...има голема разлика тука, да, се согласувам, не е исто ПУШЕЊЕ со другачки и ПУШЕЊЕ на само :)

И да, ќе заборавев. Тоа што постојат жени кои јавно сакаат да му го пушат на стриптизер не значи дека сите жени сакаат да го прават тоа, но мо џенерализејшн ман :)

--- надополнето ---

Абе у право си до негде ама јас имам негативно мислење за ова заради тоа што така ме воспитале. Не сега, на 21 година, и не на 35, 36, туку одамна.

Јас уопште немам мислење, се дешава знаеш...никад не вели никад. Јебига нормално дека не сакам да ја видам женска ми како му го цица на некој стриптизер:nesum: Има бе секакви, секакви не има тоа е што ќе правиш :)

Oф леле се извинувам, оф топик бев...јас пак мислев дека правиме муабет за машки стриптиз и за желбата на пијани жени да голтнат кур...се извинувам уште еднаш. Шо споменуваш вакви гадости како измет и лешеви, јас избегавам да помислувам на тоа :)

--- надополнето ---

Да, кај нас жените тајно го пушат...има голема разлика тука, да, се согласувам, не е исто ПУШЕЊЕ со другачки и ПУШЕЊЕ на само :)

хахаха само да доловам поента инаку и јас не размислувам за лешеви и измет во сексуална конотација...:)
Туку некако твојот став ми делуваше како “океј е 21-ви век е, нема ништо чудно некоја која е сопруга на некого и има деца со него да пуши рандом курој и да голта а и да го прима на маса, кур без кондом кој бил во 20-30 усти,пички,ануси пред тоа истата вечер,сето тоа пред 100 жени од кои пола ја снимаат и кои ќе го бапнат сето тоа на нет“...
Ептен си либерален некако шо знам...:)

А за кај нас...и кај нас е стигната оваа мода...се замолува некој форумџија/ка од Струмица/струмичко ако слушнал нешто подетално нека постира...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom