Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Си земам за слобода да ви честитам пласман во финале! Се гледаме на Вембли :)

До сите малоумници што пишуваа по купот ’’цицајте“ и слични работи....

n627n8.jpg

FUCK YEAH!
Тоа K. ти е Keyboard? Ти си Keyboard Warrior? :pos:

Иначе честито финале, сосема заслужено.

Сега е многу битно играчите да не ги удри еуфорија..
Знам дека Пеп си ја знае работата но јас да си кажам што ми лежи на душа :)
Пеп мора да ги држи играчите максимално концентрирани затоа што во Примера сеуште треба да се доврши работата
за да се земе титулата, а и со Реал треба да се игра реванш...Мора да се одигра како и до сега, смирено..концентрирано.

Краток коментар....
Секој збор е вишок во ваков момент......
Чувствував цело време дека Меси ќе распали...редно време беше...
Одлично одиграно.....речиси перфектно....
Реал целосно изолиран,и пред црвениот на Пепе немаа никаква игра...
Е па ова е ЛШ господине Пепе,не суди некој шпански судија да дозволи КИК-БОКС на терен..
Одиме во финале -:sport1:Wembley here we come...VISKA BARCA....:pehar:

сите фанови од другите фан клубови што честитаа, нека шетат и нека јадат гомна, кај бевте пред мечот мајке ви набијем!

БУШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Вембли - местото каде што започна се :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Тоа K. ти е Keyboard? Ти си Keyboard Warrior? :pos:

Иначе честито финале, сосема заслужено.

Од дете или/и по памет и возраст,не може да се очекува некоја паметна реторика ама сепак,друг пат потруди се повеќе,инаку вака само се посрамотуваш...како твојот тим.

Јас ниту навредив некого,ниту му се заканив на некого,ниту пак отидов во ваш фан клуб па да провоцирам за разлика од тебе и таквите како тебе.Се палевте како млади мајмуни,провоциравте како да сте освоиле ЛШ а не куп на Шпанија.

Кога лаеш цела недела блед сарказам не пали после тоа.

И Меси покажа дека е најдобар во светот.

И Меси покажа дека е најдобар во светот.

Зарем имаше било каков сомнеж во тоа?

Тоа што го прави изминативе 3 години во константен ритам не го правел никој,никогаш.И по 3,4 играчи не се доволни да го сопрат иако секој тренер и лаик на светот знае за што е способен и е константно маркиран од 2-3 фудбалери.

Сега неможам да пишувам многу детално. Ќе кажам само едно:
На Сантијаго Бернабеу, 93 минути нашите фанови погласни од нивните :cuc:, нивните фанови беа погласни само во моментот кога го исвиркуваа Пике и кога 'пееја' Пута Барса.
Кога 93 минути на Бернабеу се пее Madridista qui no boti, Olele olala ser del Barca es al millor que hi ha(вака мислам дека беше), Mourinho sal del Banquillo, El Cant del Barca итн итн итн итн.................
Кога Меси ќе ги поздрави со таков ГОЛ, едноставно горд сум и благодарен што живеам во ова време.

Некој се сомневаше во оваа Барселона?

Конечно задридските вошки на чело со преведувачот платија за првенствената и купот.
За кретените од задридскиот фан клуб не сакам да трошам нерви и зборови,едноставно не заслужуваат.

T'ESTIMO BARCA <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom