Ова е исто како да кажеш како може Пујол/Чави/Иниеста цела кариера да ја поминат во Барса!!
Pa covece me nervira Kasiljas! Sve sto trebase deneska odbrani! Neka ide neka si ja proba srekjata vo dr klub !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е исто како да кажеш како може Пујол/Чави/Иниеста цела кариера да ја поминат во Барса!!
Ете уште една причина зошто е Касиљас #1.Pa covece me nervira Kasiljas! Sve sto trebase deneska odbrani! Neka ide neka si ja proba srekjata vo dr klub !![]()
Поголем кретен, лигуш, шупак итн. од тебе, здравје за 500 године. Бог да чува...
Е во ова веќе и јас почнав да сумњам најсериозно.Тоа е тоа момци,иако во второто полувреме одигравме одлично,сепак на крајот бевме поразени,едната титула ја изгубивме,за мене дури сега следуваат двата најважни натпревари оваа година,натпреварите во ЛШ,и незнам зашто ама некако сум убеден дека ќе ги поминеме во ЛШ и ќе се пласираме во финалето,Барса најдоброто го чува за крајот,и Виља во наредните два меча со реал сигурно дава гол,слушајте ме што ви викам,ќе видите..