Фан Клуб: Барселона

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Валдес
Дани Пиќе Пујол Адриано
Бускетс
Чави Иниеста
Педро Меси Виља​

Пујол ќе стартува вечерва, фит е . . . . Инаку што сте типувале за составот со кој ќе излезе Пеп, некој го ставале Милито . . . . Не знам што да кажам, и да не беше Пујол спремен Бускетс ќе играше стопер . . . Милито не можам да го гледам на терен . . . . .

Фацата на Пиќе е моментот :)

И за крај,
Се читаме после 00:00 , имајте добар провод, поздрав до сите фанови на Блауграна и Каталонија . . . ... :smir:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Не се лажете дека натпреваров нема некаква важност,јас би рекол ја има најголемата важност за предстоечките 3 натпревари против Реал.Победникот од овој натпревар ќе има огромна психолошка предност во наредните три.
Јас велам дека Барселона ќе го победи Реал(во најмала рака нерешено).
Многу е зависно како ќе се одвива натпреварот.Доколку Барселона успее да ја игра својата игра тогаш Реал од пораз го спасува само дефанзивна игра(максимално што би можел во тој момент да извади против Барселона е нерешен резултат).

Не очекува празник за очите(кент вејт).
Нека победи подобриот

Поз

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Вечер утакмицава ќе ја има по кафичиве ? Ај ве молам пишете каде сигурно ќе ја пуштаат сакам во град да го проследам натпреварот :)
ЌЕ ОДГОВОРИ НЕКОЈ ИЛИ НЕ ?????

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Каде нема да ја даваат е прашањето на денот???

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Уффф каква трема имам у п.м........Не знам како ќе бид овие 18 дена:nesum:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ај ќе ми помини до почетокот на мечот,сакам да играм вечер молим те....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не се лажете дека натпреваров нема некаква важност,јас би рекол ја има најголемата важност за предстоечките 3 натпревари против Реал.Победникот од овој натпревар ќе има огромна психолошка предност во наредните три.
Јас велам дека Барселона ќе го победи Реал(во најмала рака нерешено).
Многу е зависно како ќе се одвива натпреварот.Доколку Барселона успее да ја игра својата игра тогаш Реал од пораз го спасува само дефанзивна игра(максимално што би можел во тој момент да извади против Барселона е нерешен резултат).

Не очекува празник за очите(кент вејт).
Нека победи подобриот

Поз
Значи ако победиме ние тогаш психолошката предност ќе биде огромна! Но ако тепа Реал тогаш психолошки и двата тима ќе бидат на исто ниво.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде момци конечно дојде и тој ден кој сите го чекавме..вечерва би бил задоволен и со бод,но сепак типувам на победа,и како што кажа некој погоре,ако ние си ја наметнеме нашата игра уште од почетокот на мечот ќе нема никакви проблеми..:) иначе програмата на Алфа започнува од 18 часот па се до 00:00,затоа уште 30 мин и сите пред телевизор:)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Вечер со Господ напред, и колку и да сакам победа, искрено би бил задоволен и со нерешено...

VISCA EL BARCA !!!!!
VISCA EL CATALUNYA !!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom