Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
драго ми е што имам истомисленици :)

мој ком. на темата Ел Класико...

сигурен сум дека Пеп ќе измисли некоја нова формација,како минатата година со максвел и алвес како крила :)
и ќе им докаже на сите фудбалски "умови" дека и на тактички план може да го победи преведувачот.

Се е могуче со Пеп. :)

Ништо чудно и вака да излезе:

-----------------Валдес-------------------
-Адријано---Пиќе------Бускетс---Максвел-
-Алвес--------Чави----Кеита------Иниеста-
---------------Меси-----Виља-----------------
:):)

ubo rekov ja
ne e cudo do krajot da go nema puyol :)
a se znae li od sto e povreden

Веројатно од страна на некој противнички играч. Не верувам дека се утепал додека менувал сијалици низ куќата.:pos:
Шала на страна, мислам дека се повреди на 22 јануари, против Расинг. Зеленко за тој што ќе најде кој играч го повреди капетанот.:):):)

Ова со 4-4-2 ќе биде само на хартија. На терен ќе се игра 4-3-3, па после евентуално ако почне Реал премногу да напаѓа да се префрли тоа во некоја си 4-3-2-1 иако малку ми е чудно да ја гледам овака Барса.

.................................Пинто...................................
....Афелај.......Меси..........Милито.....Максвел....
..........Вила..........Тиаго.........Адриано............
.......Бускетс.......Чави.......Џефрен.......

Е нека му ја мисли Мурињо сега....:back:
Иии не се секирајте многу :)

timthumb.php

Afellay: What is the game plan against Madrid, Boss?
Guardiola: HA! (Stick out both hands)
Afellay: Are you serious!? DOUBLE-MANITA?

Фонтас иако не е доби шанса, може Пеп и со него да стартува, да не ве изненади воопшто . . . Пеп и се е можно . . . :)

П.С. Капетанот ќе е подготвен за Копа, но не сакаат да се ризикува . . .

---Валдес---
Адријано-Пике-Милито-Максвел
--------Бускетс---------
Чави-------Кеита
Алвес-Меси-Иниеста :salut:

Валдес, Дани, Бускетс, Пике, Адриано, Кеита, Чави, Иниеста, Педро, Виља, Меси
Не се знае ништо со Пеп, ама прилично сигурен сум дека ова ќе биде составот

Хехе еве екстра 6 милиончиња за трансфери

Barcelona ask 6.2M from a Madrid-based radio station for the damage caused world-wide by the unfounded doping accusations.

Така им треба на Мадриѓаните !

Комшииве измислуваат Чак Норис тактики за да го запрат Меси :)

Фабио Капело напиша:
Кого повеќе го сакам во репрезентацијата на Англија, Меси или Роналдо?? Хм, Роналдо знае да зборува англиски, а Меси знае да игра фудбал.
:smir:

Веројатно од страна на некој противнички играч. Не верувам дека се утепал додека менувал сијалици низ куќата.:pos:
Шала на страна, мислам дека се повреди на 22 јануари, против Расинг. Зеленко за тој што ќе најде кој играч го повреди капетанот.:):):)
zborot mi bese od sto povreda strada :)

P.S. inaku plackoto se javi :pos:
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4664-8954-50ad1fb7306d&ln=3&typeBack=default

Ајде и јас со мало задоцнување,да им го честитам пласманот на момците во 1/2 финалето,а иначе за мечот со Реал во Ла лига го очекувам овој состав:
Valdez,Alves,Pique,Busquets(Milito),Adriano,Keita,Xavi,Iniesta,Pedro,Villa,Messi:), ама со Пеп ништо не се знае..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom