Бев убеден дека оваа ќе кикснете, ама ете вие победивте и ви честитам иако не сум ја гледал утакмицата, сега остана само теорија за Реал дека ќе ја освојат титулата па веќе може и титула да ви се честита:helou:
Ајде нека ни е честито победата и титулата во Ла Лига:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:,и да ТИАГО од наредната сезона мора да добива многу повеќе шанса во првиот тим,зашто детето е стварно феноменално,и јас сум сигурен дека уште сега го најдовме наследникот на Чави=Тиаго,а Фабрегас не ни треба...
pred natprevarot so vilareal site ke bevme zadovolni kakov i da bese rezultatot zaradi kiksot na real,a sega po pobedata protiv vilareal ova ide kako slag vrz torta
najmnogu vredna odbrana na valdes e sigurno taa vo 85 minuta,recisi od samiot gol ja izvadi (mozis da zamislis sto pravele navivacite na real togas vo toj moment )
P.S. inaku vo fan klubot na real da ne strajkuvaat so glad
Честито нека ни е победата, за титулата додека не ја дигне Пујол ништо не се знае.
Одлично изигравме продив подморницата, само така да продолжиме.. Сега вивнуваме јако по титулата.
Нека ни е честито тешката победа и нека ни се множат..
Ај нека ни е честито победата, заслужена, со многу мака го добивме натпреварот. Примера е практично готова, само остануваат да се завршат уште некои финеси
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.