Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иначе, лани по 30 кола - 77 бода, сега по 30 кола - 81 бод.:icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
У фан клуб Реал како власта и опозицијата се......на крај се решија за молк:pos2::pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Бев убеден дека оваа ќе кикснете, ама ете вие победивте и ви честитам иако не сум ја гледал утакмицата, сега остана само теорија за Реал дека ќе ја освојат титулата па веќе може и титула да ви се честита:helou:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
У фан клуб Реал како власта и опозицијата се......на крај се решија за молк:pos2::pos2:
:pos::pos::pos: Абе, тие ептен озрачени се од радијацијата изгледа. Којзнае шо ќе измислат после Ел-Класико. :pos2:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата и титулата во Ла Лига:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:,и да ТИАГО од наредната сезона мора да добива многу повеќе шанса во првиот тим,зашто детето е стварно феноменално,и јас сум сигурен дека уште сега го најдовме наследникот на Чави=Тиаго,а Фабрегас не ни треба...

I

IBIZA SOUND

Гостин
pred natprevarot so vilareal site ke bevme zadovolni kakov i da bese rezultatot zaradi kiksot na real,a sega po pobedata protiv vilareal ova ide kako slag vrz torta :)
najmnogu vredna odbrana na valdes e sigurno taa vo 85 minuta,recisi od samiot gol ja izvadi (mozis da zamislis sto pravele navivacite na real togas vo toj moment ) :)

P.S. inaku vo fan klubot na real da ne strajkuvaat so glad :pos:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Честито победа и титула.....
ТИАГО ЅВЕРОТИНА.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Честито нека ни е победата, за титулата додека не ја дигне Пујол ништо не се знае.:)
Одлично изигравме продив подморницата, само така да продолжиме.. Сега вивнуваме јако по титулата.:)
Нека ни е честито тешката победа и нека ни се множат..

--- надополнето ---

П.С

Идниот Чави.:)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата,+8 и те како е добра предност 7 кола пред крај,едвај чекам да дојде Ел Класико.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ај нека ни е честито победата, заслужена, со многу мака го добивме натпреварот. Примера е практично готова, само остануваат да се завршат уште некои финеси :)

Тиаго:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom