Според коментаторот на Алфа ДА, но во статистиката на официалната страна на Барса, на Чави му се впишани 4 жолти....Хмммм....ајде честито победа каталонци,можевме да го јадеме на крајот па ќе се чудевме после.Одбрана катастрофа,милито не е Милито ако не киксира ( голот падна од него,што мислеше дека прави и јас не знам ),без Пујол а и Абидал одбранаа е 0 ...Дани,ех бразилецу мој,ѕвер,под хитно да му се продолжи договорот и да му се зголемат примањата...Мен оф дхе меч беше Маскерано,колку топки просече и колку се труди човекот тоа е неверојатно,ако продолжи вака Бускетс ќе грее клупа.Меси феноменално,ако не погодува тогаш асистира...Вила,аман бре Вила,цел глас ми ојде у триста по дерење по него,што му е вака да се чудиш,100 % шанси не може да погодува,греота.
Се на се добар меч,само мора реализацијата да се подобри,МОРА,ако не тогаш со Виљареал очекувам кикс(тоа можеше да се случи и вечерва на крајот,како казна од сите глупирања на Вила).
Без Чави против Виљареал тешко....
И да,официјално му се извинувам на Боки и фала многу за голот,влегува во формата од пред 3 години ....
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/futbol/temporada_10-11/estadistiques/jugadors/Xavi/fitxa.htmlДали си сигурен дека 4 му се вкупно сосе она вечер ? Акое е така тогаш супер е,на тој меч нека добие еден за да нема проблеми против РМ
жолтите картони на чави:
vs Real Madrid
vs Levante
vs Sevilla
vs Sporting Gijon
vs Getafe
и паузира со виљареал
И вака нападот е доста ефикасен па и Меси да се пребаци во средина :kesa:Да,паузира,прочитав и на странски форуми,за жал тоа е,јас да сум на местото на Пеп би го играл Меси место Чави
Каде бееее......16 треба да им дадеме сега....дупло од гостинскитеТогаш каснат со update на статистиката Па ок е, Кеита е овде :smir: . . . И нека направат Бускетс, Лео, Маскерано жолти со Виљареал, да се чисти за Ел Класико ( со Алмерија ќе играат Баса Б )
Лично сметам дека гостинската победа е послатка многу, и затоа сакам една рутинска победа со Алмерија ( ако е можна таква ) - Да гледаме едно затишје пред бура на Бернабе :tv:Каде бееее......16 треба да им дадеме сега....дупло од гостинските
И Меси нека отиде во средина да игра, и во истиот момент можеме да им ја дадеме титула на мадриѓани.