Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хмммм....ајде честито победа каталонци,можевме да го јадеме на крајот па ќе се чудевме после.Одбрана катастрофа,милито не е Милито ако не киксира ( голот падна од него,што мислеше дека прави и јас не знам ),без Пујол а и Абидал одбранаа е 0 ...Дани,ех бразилецу мој,ѕвер,под хитно да му се продолжи договорот и да му се зголемат примањата...Мен оф дхе меч беше Маскерано,колку топки просече и колку се труди човекот тоа е неверојатно,ако продолжи вака Бускетс ќе грее клупа.Меси феноменално,ако не погодува тогаш асистира...Вила,аман бре Вила,цел глас ми ојде у триста по дерење по него,што му е вака да се чудиш,100 % шанси не може да погодува,греота.
Се на се добар меч,само мора реализацијата да се подобри,МОРА,ако не тогаш со Виљареал очекувам кикс(тоа можеше да се случи и вечерва на крајот,како казна од сите глупирања на Вила).
Без Чави против Виљареал тешко....
И да,официјално му се извинувам на Боки и фала многу за голот,влегува во формата од пред 3 години....
Дали си сигурен дека 4 му се вкупно сосе она вечер ? Акое е така тогаш супер е,на тој меч нека добие еден за да нема проблеми против РМ
жолтите картони на чави:
vs Real Madrid
vs Levante
vs Sevilla
vs Sporting Gijon
vs Getafe
и паузира со виљареал![]()
Да,паузира,прочитав и на странски форуми,за жал тоа е,јас да сум на местото на Пеп би го играл Меси место Чави![]()
Тогаш каснат со update на статистикатаПа ок е, Кеита е овде :smir: . . . И нека направат Бускетс, Лео, Маскерано жолти со Виљареал, да се чисти за Ел Класико ( со Алмерија ќе играат Баса Б
)
Каде бееее......16 треба да им дадеме сега....дупло од гостинските
И Меси нека отиде во средина да игра, и во истиот момент можеме да им ја дадеме титула на мадриѓани.