од пред 2 минути и Робин го ставивме у авионот http://www.arsenal.com/news/news-archive/van-persie-in-squad-to-face-barcelona :smir:
И бускетс и милито се спори,а бускетс ми е посигурен од милито,јас сум за Бускетс во прв тим,и плус ван перси нема да игра,останатите се поспори од него ни треба бускетс за воздушни дуели,милито е слаб.
Мене дилемата ми е меѓу Максвел и Адриано,зезнато.
И НИКАКО Иниеста лево крило,се иде утре на ПОБЕДА од првата минута.
Ама кој високо лета ниско паѓа.Гвардиола: Вилшер? Такви фудбалери имаме во Б тимот
Не му требало ова....Вилшер беше најдобар првата утакмица, плус кармата една гадна кучка е.
Јас мислам дека не е навреда стварно такви таленти има во Б тимот !!! Како Тиаго и други !!!Гвардиола: Вилшер? Такви фудбалери имаме во Б тимот
Не му требало ова....Вилшер беше најдобар првата утакмица, плус кармата една гадна кучка е.
Гвардиола бетер од Балотели испадна со изјавава.Ама кој високо лета ниско паѓа.
А и кажаново е многу ниско и подмолно, ако стварно го кажал.
bokici ti mozes samo da mi go :pusk: i marhs od temavaАма кој високо лета ниско паѓа.
Ако им веруваш на СпортДенес, тогаш навистина рекол.Ама кој високо лета ниско паѓа.
Сега го гледам интервјуто на Пеп, на Спорт и ЕМД и не гледам никаде таква изјава. Незнам и да е кажано, извлечено е тотално надвор од контекст, затоа што цели три сезони Пеп е на кормилото на Барса и никаде и никогаш не изјавил ништо слично на ова.Гвардиола: Вилшер? Такви фудбалери имаме во Б тимот
На Мурињо секоја изјава му е оваква, па никому ништо....Ама кој високо лета ниско паѓа.
Затоа ме зачуди и мене, оваква изјава Пеп никогаш не дал.Сега го гледам интервјуто на Пеп, на Спорт и ЕМД и не гледам никаде таква изјава. Незнам и да е кажано, извлечено е тотално надвор од контекст, затоа што цели три сезони Пеп е на кормилото на Барса и никаде и никогаш не изјавил ништо слично на ова.