Фан Клуб: Барселона

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Многу е спор Милито. Лично не верувам во него. Ке биде тешко ако игра.

Ке видиме што ке смисли Пеп, мене во ваква ситуација фаворит ми е следнава формација.
Викец
Дани-Буски-Абидал-Максвел
Маскерано
Чави-Кеита
Меси-Виља-Иниеста

Мада излишно е било каков моабет за формацијата, се чека вторник, а не чека фантастичен фудбал.. според мене со многу голови.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Ауу, не со Иниеста како лево крило. Барса е многу помоќна кога Иниеста е партнер со Чави на средината. Во многу случаеви Иниеста се губел како крило.

B

Beck's

Гостин
abe kakov Busquets vo odbrana,ne tresite gluposti.Milito-Abidal najdobra kombinacija,ako Milito vi e sport,nemojte da mi kazete kakov sprint imal Buski

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ти смеј се без доказ. А, еве ти од мене , па види дека Цеск сам се удри во Пујол т.е. сам си ја заглави ногата помеѓу двете нозе на Пујол. Ако не можеш да забележиш, повели:

А, во вторник се надевам нема да изостанува препознатливата игра и од двете екипи. :)
Како тоа Цеск сам се удрил во Пујол кога Пујол отпозади му дојде и му изврши обструкција, било каква обструкција во таква позиција пред гол е чист пенал.

Пенал имаше сигурен, црвениот картон беше престрог.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Barcelona have conceded 13 goals in 27 Liga games this season. Club's season record: 18 goals in 30 games (68-69)
П.С. Нека ни е честито Пујол, шлог ќе ме удри кога ќе им ги прочитам имињата на Милито и Максвел во прва постава:nesvest:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
И бускетс и милито се спори,а бускетс ми е посигурен од милито,јас сум за Бускетс во прв тим,и плус ван перси нема да игра,останатите се поспори од него ни треба бускетс за воздушни дуели,милито е слаб.
Мене дилемата ми е меѓу Максвел и Адриано,зезнато.

И НИКАКО Иниеста лево крило,се иде утре на ПОБЕДА од првата минута.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Ајде бре, ќе ги згаземе како ништо. Пацерска екипа што изгуби 2 титули за 2 меча нема што да бара на кампот.

Иначе и јас сум за Милито во прва опција пред Бускетс како штопер. Бускетс нека си е на природната позиција со Чави и Иниеста до него, а во нападот Вила - Меси - Педро. Мора притисок на средината, потребна е неутрализација, потребно е да се направи Милито и воопшто да не треба да има сериозни интервенции. Ослабен е Арсенал со своите двајца најбрзи играчи, Перси и Волкот, така да мислам дека ќе биде полесно од првата утакмица. Рецептот е тој, брз гол и дотолчување на противникот во слабите моменти.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Милито никако! Многу че биди поопасно со него, отколку со Бускетс. Лево Адриано оти она Максвел некош се заборава на другата страна по 20-30 минути и не се враќа назад. А за Чави-Иниеста на средина се согласувам, со тоа што зад нив да игра Маскерано че биди најубаво. Нападот однапред познат. Конечен тип: проаѓање на оваа фаза!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм тежок избор.Сепак јас би избрал Милито да игра на таа позиција.Бускетс може одлично да игра во одбраната ама против тим како Арсенал тешко дека би бил така добар.

Сепак ако Пеп се реши за Бускетс тогаш треба да веруваме дека ќе изигра најдобро што може.А плус тогаш најлогично би било Маскерано да игра на местото на Бускетс во средниот ред!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
како и да реше пеп со која формација треба да му веруваме на човекот кој освојува титули :wink:
п.с. утре забрането за малолетни лица оти ќе има порнич на кампот :sekss:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
------------- Valdes ------------
alves------- abidal -----------maksvel
------maskerano----buski----------
----xavi----------------iniesta----
--pedro--------mesi--------vila--

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Ма која одбрана бе :))
Нема половината да ја поминат, кој Денилсон и Диаби ли ке трчат, не можат да настигнат на Камп Ноу да покријат секаде :)
СВИ У НАПАД!
Ќе се игра со 3 одбранбени, потоа во средината 2 деструктивци од кои едниот ќе оди секогаш во напад...
чави иниеста и мвп... тоа е тоа :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Бускетс играјте го стопер против Тенерифе и Сарагоса, за со Арсенал си треба искусен и проверен стопер, и побавен од желка да е си треба искусен !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.538
Поени од реакции
22.398
После одличната партија против Сарагоса, верувам дека Пеп ќе му даде шанса на Маскерано, а Серхио да оди на стоперската позиција. Можни се над 15 варијанти, а кога Пеп е во прашање никогаш со сигурност не можеме да тврдиме што ќе избере. Нема да ме изненади ако извлече некоја тактика 3-4-3, или пак да играме со Фонтас или Бартра стопери. Јас сум сепак за Буски и Абидал стопери, Адриано лев бек, другото се стандард. Иако, можно е и да играат и Буски и Маскерано во средина, Иниеста крило...... можни се 100 варијанти.

Бускетс играјте го стопер против Тенерифе и Сарагоса, за со Арсенал си треба искусен и проверен стопер, и побавен од желка да е си треба искусен !
Не мора да значи. Им го нема Волкот, па брзината во нападот ќе им биде далеку побавна од онаа во Лондон и од онаа ланската. Па и лани игравме со искусни, а не брзи стопери(Милито и Маркез), па види што им направија Волчко и Николче:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Не заборавајте на местот на Волкот сега ке игра Аршавин така да и не губиме многу на брзина по крилните позиции ќе ги имаме аршавин и насри ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom