Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
и пак Меси не му ја даде на Виља и промаши :nenene:

Меси е претерано себичен барем 2 чисти топки не му ги подаде на Вила а а по единствениот негов шут веднаш почна да се лути и да создава нервоза без потреба.

Исто како против Арсенал.

Ајде да видиме, до каде ќе не однесе себичноста на Меси. Изгледа премногу влијае трката со Роналдо. И со кој образ после се бунеше на Виља, срамота!
Адриано излегувај одма, да не ти се смее цел свет.

И она гомното Гуаита, 10 пати случајно го погоди топката, да ти ебам среќата скапана.

Па додади ја топката бре лелее...ае во второ даваме гол !

Адриано треба да излезе а Педро да влезе..

Меси себично одигра многу...и му се лути после на Виља!!! Ај верувам Пеп ќе го среди во соблекувална!

Која себичност бе кратери? :-)))
Се гледа кој е уникатен, 99% би подале, Меси е дел од оној 1% :-)) напред меси, 0-2 :-))

Слаба игра на Иниеста и Чави.Нишо не се прави со себичноста на Меси или ќе изгубиме или 0-0 ке биде.

Неможам да му се лутам на човек што има 42 гола и 20 асистенции во 37 натпревари...
Messi is pissed off ! watch out Valencia. :icon_mrgr

Адриано треба да излезе а Педро да влезе..

Меси себично одигра многу...и му се лути после на Виља!!! Ај верувам Пеп ќе го среди во соблекувална!

on mu se sprotistavi koa Pep sakase da go zameni.Messi ednostavno znae deka e nezamenliv,i sekoj tim umira da go vidi u svoite redovi i go boli kurot so mislat u klubot.Kapak na se mu se ljuti na Villa:tapp: me iznervira do bezkraj

--- надополнето ---

Iniesta nieden pass precizen,ednostavno vecerva Tuki-Tuki igrata ni e

Се гледа кој е уникатен, 99% би подале, Меси е дел од оној 1% :-)) напред меси, 0-2 :-))
Затоа 99% од тимовите со овие шанси ќе водеа на полувреме, а Барселона е уникат и затоа сеуште е 0:0.

:zver:

Иначе, шо ви е? Ко да губиме 2-0. Шо се секирате, ги добиваме во второ 100%. Плус и чичко Итуралде суди, мислите ќе дозволи да кикснеме? :):):):)

Еве ви го Меси :)
Пак да јадете гомна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom