Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито нека ни е победата.... VISCA EL BARCA VISCA EL CATALUNYA...

Значи нам ни ја дадоа службено...

Убав натпревар, Победата ни требаше, иако можевме да наебаме со тоа невремето!
Првите минути Барса малку делуваше како уплашено, Теренот мн се лизгаше, но сепак Осасуна е едно од потешките гостувања играат Прљав фудбал.
Тимот изигра на добро ниво, зедовме заслужени 3 Бода односно Победа и задоволен сум од тоа што го гледав.
Се гледаме Вторник на Кампот против Рубин Казан, се надевам на победа но сепак ке видеме што ке биде, Барса и со пораз е Првоносител.

Многу силни екипи можат да бидат втори во нивните групи во ЛШ.
Кој вие го посакувате во 1/8 финале?

Од групата А, кој и да е втор(Интер или Тотенхем) го посакувам. Овие 2 тима се на врвот на листата на екипите кои ги посакувам во наредната фаза.
1. Интер(голема одмазда)
2. Тотенхем(целиот тим им е одличен, посебно капа доле за Бејл. Многу ги посакувам, нема посебна причина, ептен силна екипа се, затоа.:))
3. Рома
4. Арсенал(најмногу заради - Цеск на Камп Ноу)

jas samo inter go sakam sakam da igrame so real finale ali tie nema da pominat fazla od 1/8 finale hehehehehehe

Можат да ни паднат следниве :

1. Интер/Тоттенхер
2. Арсенал/Шахтар
3. Милан
4. Рома
5. Марсеј
6. Лион/Шалке

Немам фаворит, кој сака нека ни се падне.

Ајде момци нека ни е честито победата,не го гледав натпреварот,и ако може некој да каже како сме изиграле,иначе фановите на задрид џабе се радуваа дека ќе ја изгубиме службено утакмицата:smir:

Ја би највеќе Интер или Лион. Интер многу јасно за лани да им вратиме, а Лион само за да им покажеме на Мадриѓаниве како треба да играш за да ги поминеш Лион :)

Не знам зошто ама мислам дека ако интер завршат втори во група ќе играат со Реал.

Ја би највеќе Интер или Лион. Интер многу јасно за лани да им вратиме, а Лион само за да им покажеме на Мадриѓаниве како треба да играш за да ги поминеш Лион :)

Им покажавме пред 2 сезони :)

Инаку, честито победа, Чави е мајстор свака част. Ни требаше оваа победа и мило ми е што не го спуштија гардот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom