Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа не мора да кажам дека беше заслужена пошто јасно ни е на сите.:kesa::kesa::kesa:

^^^
Ама поубаво е чувството кога го кажувате тоа :):):)

„Prica mi jedan prijatelj: Sinoć sam upoznao super perverznu devojku u gradu, došli smo kod mene i rekla je:- "Ponizi me!" I ja sam joj dao dres Real Madrida . . .“:pos2::pos2::pos2:

^^^
Ама поубаво е чувството кога го кажувате тоа :):):)

„Prica mi jedan prijatelj: Sinoć sam upoznao super perverznu devojku u gradu, došli smo kod mene i rekla je:- "Ponizi me!" I ja sam joj dao dres Real Madrida . . .“:pos2::pos2::pos2:

:) :) :) hahahahaha

--- надополнето ---

После ваков натпревар, не знам како успеавте да се смирите :)... Да се растури реал 5 пат по ред,
да се повтори 2 - 6, дури сега и многу поубедливо е тоа што секој фан на Барса го сака.
Тоа што го пружат играчите (и Пеп) овие неколку години е фантазија, нешто што не може да се опише со зборови.
Мислам дека ги живеам најдобрите години откако сум фан на Барса. (тоа е откако знам за себе).
Благодарност до играчите, благодарност до Пеп.
Горд сум што сум фан на Барса.

VISCA EL BARCA !!!!!!

kevindaviesbwfc (Кевин Дејвис од Болтон): Barca playing like Bolton !!! :pos:

rioferdy5: (Рио): Wow that was 1 wicked beating from barca, some bully boy football! Total football I just saw. Ramos looked like he would av it with the whole barca team, they looked a bit nervous round him when he saw red !!
Earlier I said 2-1 madrid...I meant in the next El Classico at madrids ground, ok!!!
Maybe coz Ronnie is my boy that I got swayed into predicting a Madrid win + the Mourinho factor maybe...5-0... brutal. :icon_bigg

jack_wilshere: Brilliant game last night Barca taught Real a lesson. Looking forward to Wigan tonight.

marccrosas (Марк Кросас - Селтик): That's the only reason why football was invented!!!

JUANPABLOANGEL: Can't stop admiring this Barcelona side, is by far the best futbol expression, it's almost the perfect futbol! It's just an absolutely pleasure to watch!!

GiuseppeRossi22: Barca was superior...no doubt about it.

RyanBabel: I got none 2 say. Aye I'm talking to u guys tomorrow cause I need 2 realize this football match for a bit ... :pos:

JozyAltidore17: Kinda had a feeling the game wasn't worth watching...what's the score? Barca and they're toca toca lol.
Meant that in the sense I knew it wouldnt be close tight game like they say it will be Watching barca play the way they play never gets old.
5-0 barca. Barca are an amazing side. It's a clinic.

MauriceEdu: Barcelona 5-Madrid 0! Happy times lol...this made my night! Xavi, Iniesta, Messi is a scary trio period!

Henok_Goitom (од Алмериа :)) Real Madrid, I know how you feel. Believe me I do. You just want the game to finish.

kennethdalglish (легенда на Ливерпул): I think Jose should have brought a double decker rather than the mini bus. Great soccer from barca. Early goal for Madrid = Interesting!!
Jose should have put Jerzy Dudek on as well as Casillas. Would still have lost but no this much.

19tmb( (Титус Брамбл): Lionel messi wow wow wow wow wow. This could be 6-0. Barcelona are the ultimate team.

Популарен бил твитеров меѓу фудбалериве. :icon_bigg

И Пауло Коељо е тука негде...
paulocoelho
: "R. Madrid vs Barcelona", or "Everything I want to know about C. Ronaldo but I'm affraid to ask" :aplauz:

5223ac90824d937d6aabb56ecb25547c-getty-fbl-esp-liga-fc_barcelona-real_madrid-clasico.jpg

"Мора да си зеам и ја такви копачки, може до нив е! "

317f3b10b1ffbb4c78622175991a24e4-getty-fbl-esp-liga-fc_barcelona-real_madrid-clasico.jpg

"Стварно бил најбоље бе , да си ибе векот ! "

btw утре е купот на Каталонија. Барса, Еспањол, Хоспиталет. Секој против секого.

List : Pinto, Masip, Adriano, Montoya, Bartra, Fontas, SergiGomez, Maxwell, Abraham, Mascherano, Romeu, Riverola, DosSantos, Keita, Thiago, Carmona, VictorVazquez, Tello, Bojan, Soriano, Rochina, Jeffren.

Клупата од вчера плус 15 деца од Б тимот.

Henok_Goitom (од Алмериа ) Real Madrid, I know how you feel. Believe me I do. You just want the game to finish.
Врв е ова ГОТОВО. Еееееј на кое дереџе дојдовме на Алмерија и на Реал играчите исто да се осеќаат :):):)

Реал поднеле жалба до УЕФА фудбал да се игра со две топки, за да можат и они да играат :pos::pos:

http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/644631/index.html

--- надополнето ---

мал извадок од статијата.
Најдобрите особини на Чави:

Петте најдобри особини на Чави

1 Мозок - Шпанскиот репрезентативец има неверојатна контрола над играта и визија

2 Пас игра - Без оглед дали е краток или долг, Чави речиси не греши. Во Примера го нарекуваат „Бог на креативноста“.

3 Позиционирање - Тактички совршен, секогаш на вистинско место. Особина која не се вежба.

4 Големи натпревари - Кога е навистина важно, Чави игра беспрекорно. Во тоа е единствен.

5 Тимски играч - Гради игра, проигрува, постигнува погодоци. Важно му е неговиот тим да победи.

iker.jpg

кој момент ееј:ne_zboram

Голман како што не све имале и кој знае дали ке имате.

Реал е тим од деца од просек 22-23 години. Кога Xavi и Iniesta беа на таа возраст не ги ни познававте. Има време ке пораснат и нашите деца.

А до тогаш, победата ви е заслужена нема збор, Мурињо е Мурињо но ја заеба тактичката поставеност на ова класико (за разлика од Пелегрини во првото класико пак кај вас дома, кога можеше многу лесно да изгубите нели?).

Радувајте се на победата пошто ви е заслужена, меѓутоа сезоната не е завршена. Бевте бод зад нас сега сте два пред нас. Тоа е тоа.

Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom