Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо повеќе од една обична шпекулација за Афелај.. Добар фудбалер е се надевам ќе ја освоиме битката со другите тимови за него но не ми се верува. Пеп и компаннија јавно кажаа дека нема да има засилувања во Јануари така да не треба да се надеваме на ништо.:)

^ Не прави разлика што кажал Зубизарета или Пеп во врска со трансферите во зима. Битно е тоа што го мисли Пеп за составот. Ако мисли дека треба да се донесе играч за да се пополни некоја празнина, сето тоа што е кажано во медиумите паѓа во вода. Така да не верувајте многу на изјави, кога гледате каква е реалната ситуација :)

Дечки се собирате ли за турниров во фудбал што се организира?

Сакав да прашам, ако случајно ви фали играч, братучед ми е заебан навивач на Барселона, сака да игра, добар играч е, па ако има место пишете... :)

:pos: :pos:

Афелај би било така прилично одлично засилување...така да еве еден бел бумбар за неговиот трансфер.

Иначе ако бидам слободен за тој турнирот, ќе играм, заебан сум малце, ама мислам дека ќе биде се во ред. :helou:

Денешните насловни страни на Спорт и ЕМД:

20101113G0011SPO.jpg

13porbn.jpg

На денешниот меч идеме на победа,иако ќе бидеме без Пике во одбраната,се надевам дека ќе немаме некој поголеми проблеми(мислам на одбраната),и ќе стигнеме до победа.. за жал нема да можам да го гледам овој меч,но се надевам дека ќе изиграме добар меч и ќе стигнеме до 3 бода..
П.с. би сакал да излеземе со овој тим: Валдез,Максвел/Адриано-Абидал-Пујол-Алвес-Бускец/Маскерано-Чави-Иниеста-Педро-Виља-Меси

Младите, т.е. Барса Б загубија од една од најдобрите екипи на домашен терен во Сегунда, Гранада. Нашите поведоа преку Карлос Кормона со 0-1, но потоа следуваа 4 гола на еден ист играч, некој си А.Геихо.
Без централните дефанзивци, гледаме што им се случи на Барса Б.:nesvest:

El Barça jugara; con Valdes, Alves, Puyol, Abidal, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa y Messi.

En el banquillo azulgrana habra; Pinto, Adriano, Fontas, Mascherano, Keita, Thiago y Bojan. El descartado es Bartra.

значи најсилниот состав се вади вечерва,очекувам петарда да падни ГАРАНТ !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom