досадно
Ajde da letame
- Член од
- 19 јули 2010
- Мислења
- 120
- Поени од реакции
- 8
Јас не сум фотогеничен па затоа така реагирам , инаку ти си во право , потребна е поголема безбедност .Интересно е како сите се жалат (со полно право) дека ретко што е во ред во државава, криминалот се зголемува, сообраќајната култура ни е за никаде...
За потоа кога ќе уведат некоја мерка како ова со камериве, веднаш да распалат баражна стрелба по намалената интимност.
Дури и ОП на првиот пост почнува со носталгија за минатото, продолжува со криминалната сегашност каде баба му ја давеле за ланчето... за на крај умешно да заврши со згрозувањето од нарушената интимност... па нели тоа би помогнало да го фатат разбојникот што ја нападнал баба ти?
Одлучи се пријателе, сакаш сигурност или интимност... двете заедно тешко.
Ти сега со камерите си побезбеден од предходно ?
Прашувам затоа што јас не сум , не сум побезбеден со камерите , не ......всушност , после толкуте апсења на полицајци вмешани во трговијата со дрога , , после “ големото уво “ , после ....многу , многу примери од секојдневниот живот во кој се покажа дека полицајците се луге и дека истити понекогаш знаат да ја злоупотребат унииформата .
Еј , вие владини симпатизери , дали знаете дека владите се менливи . дека истиот закон ќе го користи Бранко во иднина ?