Ајде мажи, настапете на сцена!

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто жени пишуваат на темава?Ако била поентата машкиве да прокоментираат желба, а жените да скокнат да се бранат, преименувајте ја темава. Пошто јас ја гледам само како посматрач, ако рипате да се браните лошо зборува за вас.После тоа ќе ме обвинуваат дека како пол сме болни анализатори, секако , после одредени реакции тоа е сосем оправдано, впечатокот го расипува општото мнозинство.Не дај боже нешто да остане едноставно без да се замрси.

Па уствари, самата жена не смее да се запраша тоа, а не па мажот. Ниту ручекот, ниту децата се оправдување за запоставувањето. Тоа треба да е нејзино задоволство. Нејзе ја мрзи, и тоа и` е причината. Или пак, е така воспитана, па смета дека сите пари мора да ги инвестира во домот, сметките, децата, а ако тргне некој денар за себе е себична или worst mother/wife ever. Или е само глупа.

Добро,може некој ги мрзи да посветат внимание ама за жената најпрвин се најважни домашните обврски па после да смета на нејзиниот изглед.Од утро до мрак мора да работи и сигурно нема навечер во 20:00 да излезе и да се средува.
Во ред е да тргне некој денар за нејзини задоволства и потреби но ако нема доволно финансиски средства како ке биде да не му биде купено на детето млеко(го кажав за пример)а таа да си троши за нејзино разубавување само за да изгледа на мажот убаво.

Koга можете да гледате вие Лига На Шампиони можеме и ние да гледаме индиски серии :pipi:

Тоа се 90 мин од денот само во два работни дена од неделата (само Среда и Четврток).
Лига на Шампиони има од Септември до Декември, па пауза, па од Фебруари до Мај (со паузи измеѓу, нема секоја недела ЛШ).

Вашите серии ги има секој работен ден, а ги имате и репризите викендот.

Страшни домашни обврски имате вие дваесет и кусур годишните убави џенцки.

Тоа се 90 мин од денот само во два работни дена од неделата (само Среда и Четврток).
Лига на Шампиони има од Септември до Декември, па пауза, па од Фебруари до Мај (со паузи измеѓу, нема секоја недела ЛШ).

Вашите серии ги има секој работен ден, а ги имате и репризите викендот.

Страшни домашни обврски имате вие дваесет и кусур годишните убави џенцки.

Да те поправам малку чедо божјо.
Лига на Шампиони Вторник и Среда...а Четврток Лига Европа...
Плус натпреварувањата од Англиската Премиер Лига,Шпанската Примера,Калчо лигата,и Бундес лигата...
А Бандини,Шеехерезад,Гумуш не гледаат секоја џенцка.Ете јас не гледам,моите пријателки не гледаат.

Да те поправам малку чедо божјо.
Лига на Шампиони Вторник и Среда...а Четврток Лига Европа...
Плус натпреварувањата од Англиската Премиер Лига,Шпанската Примера,Калчо лигата,и Бундес лигата...
А Бандини,Шеехерезад,Гумуш не гледаат секоја џенцка.Ете јас не гледам,моите пријателки не гледаат.

Шириш дезинформации.

...и фудбал не гледа секој.

Како и да е, имате опасни домашни обврски (ставање на алишта во перачка, ставање на садови во машина за садови, ставање на пиво во фрижидер, работа со правосмукалка, ставање на кокошка во ревна...).

Кога џенцката ќе цепа дрва, тогаш за мене е Ха це џенцка која навреме си ги исполнува домашните обврски.

^

Бандини во превод е робинка а главната улога се вика Санто.Тој со брковите се вика Дарамраџ.
Санто ја превзема вината за убитсвото на Арџан(правиот убиец е Бирва)мажот на Кеми.
Дарамраџ после случката се откажа од целото семејство.
Санто после 10 години излезе до затвор и го бараше своето семејство но за возврат добива омраза.
Влегува во куката како слугинка на Торал само за да биде блиску до нив.

--- надополнето ---

Сето тоа што го напишав се случува моментално.:)

И викаш не гледаш Бандини?
Иначе веќе нема англиска лига на тв и никој не ти гледа лига на европа

Шириш дезинформации.

...и фудбал не гледа секој.

Како и да е, имате опасни домашни обврски (ставање на алишта во перачка, ставање на садови во машина за садови, ставање на пиво во фрижидер, работа со правосмукалка, ставање на кокошка во ревна...).

Кога џенцката ќе цепа дрва, тогаш за мене е Ха це џенцка која навреме си ги исполнува домашните обврски.

Оф сега се дезинформации.Ај нека е така.

Значи,перењето,пеглањето,правењето ручек,чистењето низ кука е малку.
Eпа пријателе немаме сите машина за садови.
Ако не си женет наместо да седеш утре на форум или да идеш на кафенце со пријателите изврши ги тие обврски,испери,испеглај,направи ручек ке видеш дека не е лесно,помогни и на мајка ти :back:
Или па доколку си женет ти,наместо да гледаш фудбал/ракомет/одбојка/кошарка речи и на жена ти да одмори и направи ги сите обврски,купи и букет ружи и изнеси ја во ресторант за да има со што да се пофали утре на своите комшивки.

Оф сега се дезинформации.Ај нека е така.

Значи,перењето,пеглањето,правењето ручек,чистењето низ кука е малку.
Eпа пријателе немаме сите машина за садови.
Ако не си женет наместо да седеш утре на форум или да идеш на кафенце со пријателите изврши ги тие обврски,испери,испеглај,направи ручек ке видеш дека не е лесно,помогни и на мајка ти :back:
Или па доколку си женет ти,наместо да гледаш фудбал/ракомет/одбојка/кошарка речи и на жена ти да одмори и направи ги сите обврски,купи и букет ружи и изнеси ја во ресторант за да има со што да се пофали утре на своите комшивки.

Хехехе :)
А ти така, ако не е тајна, што обврски имаш по дома ?
Деца ?
Ручек правиш?
Зимница ?

^

И викаш не гледаш Бандини?
Иначе веќе нема англиска лига на тв и никој не ти гледа лига на европа

хахахаха не сум до толку проста и да не знам за што се работи во серијата.Имам гледано малку но сега не.А викаш нема Англиска Премиер лига?аА што е со оние кои имаат сателитска програма?

--- надополнето ---

Хехехе :)
А ти така, ако не е тајна, што обврски имаш по дома ?
Деца ?
Ручек правиш?
Зимница ?

Си имам јас мои обврски,ти за тоа да не се секираш.:pipi:

И одговори ми ке и помогнеш ли на мајка ти или на татко ти да расцепиш дрвата или ке мрчеш и ке наогаш маани на девојките:raz:

И одговори ми ке и помогнеш ли на мајка ти или на татко ти да расцепиш дрвата или ке мрчеш и ке наогаш маани на девојките:raz:

Финтата е што немаш некои обврски.
А да, јас си помагам секојдневно, зависи ако сум расположен и ручек правам.
Јас навремето имав и висински обврски околу изградба на куќата, да чуваш помали и постари итн итн а не сега на сите (машки и џенцки) едно варење на кафе ви представува обврска.

хахахаха не сум до толку проста и да не знам за што се работи во серијата.Имам гледано малку но сега не.А викаш нема Англиска Премиер лига?аА што е со оние кои имаат сателитска програма?

--- надополнето ---

Твои главни обврски најверојатно се ти да носиш 5ки дома , да оговараш со другарките кој што облекол и да се палиш на твајлајт дека е најдобар филм.
последните две ги најмразим кај џенцките

Ma shto ja napajdzate celo vreme? A vie dodeka mrchite ovde oti ne si gi kazhuvate svoite mani? Oti samo za devojkite naogjate?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom