Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
а шо е финтава со боновиве..јас лани бев знам плаќав ми даваа бон па чекав 10 мин за пиво...сум забораил де кажете.. :kesa:

kako moze na pivofest da piete skopsko, lasko ili kamenizaa ??

daj ne zaebavajte tie mozam u malo da si gi kupam u sekoe vreme..vecer idam da pijam nekoe SKOTSKO pivo mnogu jako

Во однос на лани,пивата се многу поскапи.Подобрите пива се 150-200 денари.

може едно прашање? не сум баш упатена како оди работата со стејџовите и што каде се наоѓа, па ме интересира како можам да стигнам до world music stage и каде се наоѓа?

може едно прашање? не сум баш упатена како оди работата со стејџовите и што каде се наоѓа, па ме интересира како можам да стигнам до world music stage и каде се наоѓа?

една слика, илјада зборови

44783_1383439992429_1424867848_30860598_6065886_n.jpg

ја пробав grolsch. интересно пиво, се` останато пиев горско зошто толкав ми беше буџетот :))

Опијани се народеееееееееееееееееееееее....Вечерва вреди да се пие ....
ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
:vozbud::vozbud::vozbud:

Јутре Рамбо Краљ!
Имао би сто марака по концерту, боли те курац :)

Арно е се`, само пивото малку го поскапеле од лани, а и канта ретко негде да имат ставено...:toe:

Арно е се`, само пивото малку го поскапеле од лани, а и канта ретко негде да имат ставено...:toe:

Сакав да пишам за канта од средата, ама не сакав да бидам прв... Канта забележав горе во шумата, погон за рециклирање, ама необележан и скриен во темнината... Таму горе, не прашувајте баш за точна локација :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom