Tonchie
BATTERY +
- Член од
- 15 јуни 2005
- Мислења
- 13.488
- Поени од реакции
- 7.982
Кога можат Sex Pistols да свират на EXIT на 70+, ќе те примиме во друштвопримате старци?
Кога можат Sex Pistols да свират на EXIT на 70+, ќе те примиме во друштвопримате старци?
Канго ако го докопаме позади сцената, а то секако дека ќе биде, лично ќе го прашашНе пишува кој ќе го отвора Пиволенд. Јас би сакал Канго традиционално да го отвори Пиволенд, и да каже дали и третата негова ќерка се омажила. А Гоце заслужува ударен термин, нешто ко петок на полноќ или слично.
Ах да беше стрела песнавааа.....
Јас прочитав дека он ќе го отвори али ок добро нпНе пишува кој ќе го отвора Пиволенд. Јас би сакал Канго традиционално да го отвори Пиволенд, и да каже дали и третата негова ќерка се омажила. А Гоце заслужува ударен термин, нешто ко петок на полноќ или слично.
Ах да беше стрела песнавааа.....
Бабура, Боби, Бранчез, Ицко, Никифор... (ако има) Кај нас не се знае за други дџ-иЛуѓе абе нешто информации за dance stage програма? (ако воопшто ја има оваа година)...
ХХ зезаш не очекував ваков одговор мислев дали ќе има стрптиз овоа оноа и дали би можело и јас да се шмугнам таму некако... :S^^ Возрасни ќе има
Степич, ХиперТек, ГејмОувер ...Бабура, Боби, Бранчез, Ицко, Никифор... (ако има) Кај нас не се знае за други дџ-и
Девојче се зезав јас за денс стејџот Но доколку има сигурно ќе бидат овие имиња + тие што ги кажа МадерФакер, најмногу со уште едно до две дополнувањаЌе окапам на денс стејџот и нормално на Гоце, не се пропушта
Па ќе има денс стејџ, барем така пишува на официјалната страна....се надевам нема да усерат:raz::raz: Ма и да усерат - тука е ГоцеДевојче се зезав јас за денс стејџот Но доколку има сигурно ќе бидат овие имиња + тие што ги кажа МадерФакер, најмногу со уште едно до две дополнувања
Дечко ти организација си па шо си толку сигурен?! хахахаНема зашто да нема денс стејџ. Ќе има 100%.