Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Уф милина. Прекрасен период. Очекувам да истраам таму исто колку и самиот Пиволенд :music3:

ААа, ако нема програма добра, не одам. Ми е гајле.
Инаку, слушнав rumors за Prodigy на Пиволенд. Рекоа утре ќе има програма, па да видиме (:

Под програма подразбираш листа на изведувачи и ди-џеи или листа на пива, или и двете. Мене оваа втората ми е побитна :)

тешко продиџи
зафатени се тие датуми , во норвешка се

линк

Нека донесат некој диџеј или нешо слично прифатливо за генерална популација, не само да товарат метал бендови за кур не го бива.

Ма нека донесат било кој по-познат drum and bass бенд/артист ќе биде повеќе од доволно.

Под програма подразбираш листа на изведувачи и ди-џеи или листа на пива, или и двете. Мене оваа втората ми е побитна :)
Мене првата ((:
Инаку, рекоа ќе ставеле Листа(незнам каква), ама на 9ти август ќе било тоа, а јас со цел памет си мислев дека вчера било 8ми -.- ИдиЈот.
facebook.event

Blazevski Ilija i ve zadolzuvam da gi pokanite EKV...............................pls

пред 16 часа · Коментирај · Ми се допаѓа · Пријави

На Igor Stojanovski му/ѝ се допаѓа ова.

КиккКоскаДреј Тиквешански Ако ги викнеш ти, јас официјално кажувам дека ќе платам сите трошкови. Буквално сите.
пред 9 часа · Ми се допаѓа ·

Bapsy Culkin looool! крв!! =)))))))))))))))))))))))
пред 8 часа · Ми се допаѓа

КиккКоскаДреј Тиквешански Крвишта бре.
пред 46 минути · Ми се допаѓа ·

прајслес

Ми мириса на Pendulum :) Иначе идам, има да се остаам на кале :)

Пријавуем присуство.
Stella Artois! <3

Зашо си ми го украл постот?! :)
Инкогнито, се гледаме на штандот на Stella Artois!! Цела година го чекам овој Пиволенд... не само затоа што сум голем љубител на пиво него затоа што сум и голем фан на Стела! Знам дека има по некои од продавниците низ Скопје ама у друштво е уште побољи!

images

Кажи а? :) ммммм

Ми рекоа деца дека имало гласини дека Архангел би можеле да настапат. Вистина ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom