NBA Сезона 2010/2011

Н

'Никола'

Гостин
Двајт требаше да биди.

И една добра партија има Роуз и сите најдобар го напрајвте, кај бевте ко шутираше 4-20, плус 5-6 грешки, претходните неколку натпревари.
Дечко, МВП на сезоната. Немаше позаслужен од него, цела сезона го водеше Чикаго. И сега продолжува да ја покажува класата. Ако се големи конкуренти на Бостон, што е реално, реално е.
И да, Лејкерс бе, слабо англискиот годинава.:)
да се позаебавам до вечер, дур имам фора :)

П

Паспарту

Гостин
Двајт требаше да биди.

И една добра партија има Роуз и сите најдобар го напрајвте, кај бевте ко шутираше 4-20, плус 5-6 грешки, претходните неколку натпревари

--- надополнето ---

Кинг Џејмс е се поблиску до првиот прстен што ке го стави во најдобрите 15тина на сите времиња.
Па зарем за некој да биде МВП треба секој натпревар да има по 40 поени и 70% реализација? Ах деца, деца...

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
a da si napraime edna investicija miami pobednik 2.5 dava! jas stvarno momentalno nzm bi pobedil osven majami!!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ЈАс не знам кој се осмелува да го оспорува квалитетот на Роуз за оваа сезона???..ако има некоја таков воопшто во светот треба воопшто да се откаже од гледање на тој спорт..тоа ви е исто како некој да го оспори квалитетот на Линоел Меси и за наградите кои ги добил...едноставно роуз е брилијантен цела сезона а не само на овој натпревар..нормално дека после толку натпревари да изигра две-три слаби натпревари бидејќи сепак е човечко суштество не е машина...како и да е се надевам дека Бостон ќе се врати во серијава и ќе играат финале со Чикаго...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
ЈАс не знам кој се осмелува да го оспорува квалитетот на Роуз за оваа сезона???..ако има некоја таков воопшто во светот треба воопшто да се откаже од гледање на тој спорт..тоа ви е исто како некој да го оспори квалитетот на Линоел Меси и за наградите кои ги добил...едноставно роуз е брилијантен цела сезона а не само на овој натпревар..нормално дека после толку натпревари да изигра две-три слаби натпревари бидејќи сепак е човечко суштество не е машина...како и да е се надевам дека Бостон ќе се врати во серијава и ќе играат финале со Чикаго...
Го делам истото мислење и исто се надевам на Бостон - Чикаго финале.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Шампион, а да ги победи бостон дава 1.09 мислам :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Полека со споредбата со Меси, Меси е најдобриот фудбалер во светот... А Роуз никогаш нема да биди најдобар играч.
Роуз = Ајверсон со повеќе награди.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Полека со споредбата со Меси, Меси е најдобриот фудбалер во светот... А Роуз никогаш нема да биди најдобар играч.
Не те разбирам??...ако правиме муабет за оваа сезона Роуз е убедливо најдобар играч во НБА што значи и во светот..не за џабе нему му ја доделија наградата MVP.....значи не ти го разбирам делот ''никогаш'' бидејќи како што гледаш моментално подобар од него едноставно нема:toe:..

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Не се губи...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се прај будала...
Роуз ќе биде новиот Мајкл Џордан во Чикаго во иднина,само да продолжи со ненормалните игри и да му се донесат две три засилувања (зборам за засилувања имиња,а не курајбери играчи) желни за докажувања и шампионски прстен,тек тогаш ќе го гледаме Роуз во вистинското светло,како буквално ќе го газат секој можен противник.

П

Паспарту

Гостин
Не се прај будала...
Роуз ќе биде новиот Мајкл Џордан во Чикаго во иднина,само да продолжи со ненормалните игри и да му се донесат две три засилувања (зборам за засилувања имиња,а не курајбери играчи) желни за докажувања и шампионски прстен,тек тогаш ќе го гледаме Роуз во вистинското светло,како буквално ќе го газат секој можен противник.
Па Чикаго и вака ги гази сите... :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па Чикаго и вака ги гази сите... :)
Да де,ама поентата ми беше оваа сезона нема да догураат до финале,така мислам јас,ама затоа од следна сезона она буквално газење ќе го праат уз два-тројца јаки играчишта,газење какво што не сме виделе во минатото :)

Kajgana Shop

На врв Bottom