NBA Сезона 2010/2011

B

BooBojan

Гостин
Дискусија за Двајт мене ми е омилен после Коби.
Ама не е толку многу доминантен како што мислев.Висината му е сосема доволна за центар ама во последно време почнуваат да доагаат буцковци кои се уште помоќни од него под кош(во директните дуели со него)ама никој од нив го нема она што го има Двајт а тоа се атрактивноста и чувството за погодок од табла.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хајлајтс од вчера...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кириленко......WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:nesvest:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Што ќе даваат на МТВ вечер?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Беспотребното форсирање на Бош во второто полувреме му донесе и пораз на Мајами. Кога ги имаш Леброн и Вејд расположени за игра како што беа вчера, треба само да ги храниш со топки. Гарантирам дека нема да прокоцкаат 20 поени предност. Тие ја принудуваат противничката одбрана на дабл тим и отвараат место за другите шутери во тимот, а не Бош. А и можи требаше да му се даде на Хаус минутажа, на сметка на Биби.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ццц како бе Мајами !?!? :kesa:

А двете животни имаа по 20+ прво полу-време, мислев дека ќе ги убијат .. :nesum:

ПС - Вечер што пренос ќе има на МТВ ? На Спортклуб ќе има пренос од ЊЏ-Торонто (НБА Јуроп). На МТВ да не ја даваат Орландо-Чикаго или СА-Мајами ?? :)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
На Кириленко му сметаше косата ... хаха ... Како тргна да дава кош и косата му дојде во очите.А и сакаше да ја испушти побргу и ја зафркна работата ...

Бош? Незнам.ВО дресот на Торонто го имав гледано на десетина натпревари и беше многу подобар од ова.Мислев дека е подобар од Стадемаер а он очигледно е послаб и од Бузер ама ајде белки ќе се стегне до крајот... Играта во напад од негова страна слаба а во одбрана мизерна.Не дека го обвинувам за синоќа него општо кажувам ... Ако некој од триото е оверрејтед тоа е токму тој ...
Инаку Хаус и Биби се зет и шура ... Многу синоќа им одеше муабетот на клупа

Вечер има фантастични утакмици а нашиве ќе дават од Лондон безначајна утакмица ...

Н

'Никола'

Гостин
На Кириленко му сметаше косата ... хаха ... Како тргна да дава кош и косата му дојде во очите.А и сакаше да ја испушти побргу и ја зафркна работата ...
Што направил Русинот?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Што направил Русинот?
Абе да му ебам стопанката негова. Појќе плата зема од Леброн и од Вејд и не знај да положи пичка му матер.

[video]http://www.nba.com/video/games/jazz/2011/03/04/0021000913_den_uta_play5.nba/[/video]

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Срамота за НБА е филипинецон Споелстра да освои шампионски прстен, ќе прекинам НБА да пратам во случај тоа да се деси, а бидејќи нема истово да биде случај, ќе уживам во благодетите на американската кошарка дооолго долго време. :tv:

И увек кога ќе си го поставите прашањето, што му се десило на Мајами, нека ви текне на SPOILestra. :wink:
Зашто е Сполестра крив?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
На Спортклуб видов најава дека ЊЏ-Торонто и утре ќе играле во Лондон, and guess what ? - Пренос пак од нив ! :tapp:

Изгледа и на МТВ е иста приказна .. Заглавивме со оваа Еуро тура викендов, ништо од добри утакмици.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На Спортклуб видов најава дека ЊЏ-Торонто и утре ќе играле во Лондон, and guess what ? - Пренос пак од нив ! :tapp:

Изгледа и на МТВ е иста приказна .. Заглавивме со оваа Еуро тура викендов, ништо од добри утакмици.
NBA Action (petok, 16:20, MTV 1)
New Jersey Nets - Toronto Raptors (petok + sabota, 21:00, O2 Arena London)
Miami Heat - Chicago Bulls (nedela, 19:00, MRT Kanal)

Во недела ќе биде добро

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Зашто е Сполестра крив?
Сеа да не разглабам што како зашто, јас сум со ставот дека не е компетентен да води еден ваков тим, а тренерот сите знаеме дека е 50% од екипата ...
Не гледам како овој човек би освоил титула, го нема ''она'' потребното за накит на рука. :wink:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
нема да ја дават сан антонио - мајами на мтв? мислам дека беше најавена...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сеа да не разглабам што како зашто, јас сум со ставот дека не е компетентен да води еден ваков тим, а тренерот сите знаеме дека е 50% од екипата ...
Не гледам како овој човек би освоил титула, го нема ''она'' потребното за накит на рука. :wink:
Кажи си по нашки, нема фаца за шампион :)
Баш истото го помислив, уште прв пат кога го видов.

Kajgana Shop

На врв Bottom