NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Дискусија за Двајт мене ми е омилен после Коби.
Ама не е толку многу доминантен како што мислев.Висината му е сосема доволна за центар ама во последно време почнуваат да доагаат буцковци кои се уште помоќни од него под кош(во директните дуели со него)ама никој од нив го нема она што го има Двајт а тоа се атрактивноста и чувството за погодок од табла.

Хајлајтс од вчера...

33dxcas.jpg

Кириленко......WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:nesvest:

Што ќе даваат на МТВ вечер?

Беспотребното форсирање на Бош во второто полувреме му донесе и пораз на Мајами. Кога ги имаш Леброн и Вејд расположени за игра како што беа вчера, треба само да ги храниш со топки. Гарантирам дека нема да прокоцкаат 20 поени предност. Тие ја принудуваат противничката одбрана на дабл тим и отвараат место за другите шутери во тимот, а не Бош. А и можи требаше да му се даде на Хаус минутажа, на сметка на Биби.

Ццц како бе Мајами !?!? :kesa:

А двете животни имаа по 20+ прво полу-време, мислев дека ќе ги убијат .. :nesum:

ПС - Вечер што пренос ќе има на МТВ ? На Спортклуб ќе има пренос од ЊЏ-Торонто (НБА Јуроп). На МТВ да не ја даваат Орландо-Чикаго или СА-Мајами ?? :)

На Кириленко му сметаше косата ... хаха ... Како тргна да дава кош и косата му дојде во очите.А и сакаше да ја испушти побргу и ја зафркна работата ...

Бош? Незнам.ВО дресот на Торонто го имав гледано на десетина натпревари и беше многу подобар од ова.Мислев дека е подобар од Стадемаер а он очигледно е послаб и од Бузер ама ајде белки ќе се стегне до крајот... Играта во напад од негова страна слаба а во одбрана мизерна.Не дека го обвинувам за синоќа него општо кажувам ... Ако некој од триото е оверрејтед тоа е токму тој ...
Инаку Хаус и Биби се зет и шура ... Многу синоќа им одеше муабетот на клупа

Вечер има фантастични утакмици а нашиве ќе дават од Лондон безначајна утакмица ...

На Кириленко му сметаше косата ... хаха ... Како тргна да дава кош и косата му дојде во очите.А и сакаше да ја испушти побргу и ја зафркна работата ...

Што направил Русинот?

Што направил Русинот?

Абе да му ебам стопанката негова. Појќе плата зема од Леброн и од Вејд и не знај да положи пичка му матер.

[video]http://www.nba.com/video/games/jazz/2011/03/04/0021000913_den_uta_play5.nba/[/video]

Срамота за НБА е филипинецон Споелстра да освои шампионски прстен, ќе прекинам НБА да пратам во случај тоа да се деси, а бидејќи нема истово да биде случај, ќе уживам во благодетите на американската кошарка дооолго долго време. :tv:

И увек кога ќе си го поставите прашањето, што му се десило на Мајами, нека ви текне на SPOILestra. :wink:
Зашто е Сполестра крив?

На Спортклуб видов најава дека ЊЏ-Торонто и утре ќе играле во Лондон, and guess what ? - Пренос пак од нив ! :tapp:

Изгледа и на МТВ е иста приказна .. Заглавивме со оваа Еуро тура викендов, ништо од добри утакмици.

На Спортклуб видов најава дека ЊЏ-Торонто и утре ќе играле во Лондон, and guess what ? - Пренос пак од нив ! :tapp:

Изгледа и на МТВ е иста приказна .. Заглавивме со оваа Еуро тура викендов, ништо од добри утакмици.

NBA Action (petok, 16:20, MTV 1)
New Jersey Nets - Toronto Raptors (petok + sabota, 21:00, O2 Arena London)
Miami Heat - Chicago Bulls (nedela, 19:00, MRT Kanal)

Во недела ќе биде добро

Зашто е Сполестра крив?
Сеа да не разглабам што како зашто, јас сум со ставот дека не е компетентен да води еден ваков тим, а тренерот сите знаеме дека е 50% од екипата ...
Не гледам како овој човек би освоил титула, го нема ''она'' потребното за накит на рука. :wink:

нема да ја дават сан антонио - мајами на мтв? мислам дека беше најавена...

Сеа да не разглабам што како зашто, јас сум со ставот дека не е компетентен да води еден ваков тим, а тренерот сите знаеме дека е 50% од екипата ...
Не гледам како овој човек би освоил титула, го нема ''она'' потребното за накит на рука. :wink:
Кажи си по нашки, нема фаца за шампион :)
Баш истото го помислив, уште прв пат кога го видов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom