NBA Сезона 2010/2011

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јебига најјак аватар имам ама ќе ризикувам :)
ако победи чикаго и јас се кладам дека истокот тепува :pos::pos::pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Уффффф,не очекував ваков кикс мае им јебем.Али ако,памет за друг пат :) Иначе ова Ол-Стар овој викенд ќе е ?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да викендов што иде е Ол-староот. Вечер прејаки утакмици едната ќе се глеа другата ќе се преспие:) Ама следната година зиам league pass па нека си ебе матер. Нема појако нешто од тоа.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
немаше добра поза во дресот на чикаго хахаха ајде утре ол-старот да видиме како ќе се одвиваат работите :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Melo i Billups vo Knicks za Gallo, Chandler, Mozgov i nekolku pikovi
шпекулација? ме мрзи да барам сега ама знам дека на официалната од нба нема ништо хахаха.... а инаку одлуката треба да ја донеси до четврток мислам

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Во Денвер: Гало, Мозгов, Чендлер, Фелтон, еден пик од првата рунда и два од втората + 3 милиони$.
Во Њујорк : Мело , Билапс , Балкман, Вилиамс , Картер , Бруер ( Минесота )
Во Минесота : Рендолф и Curry

Денвер заштедва до 20 милиони, има голем кап спејс, и добива пикови и млади талентирани играчи, а Њујорк прави потенцијален тим за титула.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Епа Билапс, Мело и Стадемаер се топ 3ка. Само што од следната сезона ќе има нови правила во НБА околу буџетите така да не ми се верува вака да си се спојуваат кој со кого сака по 3ца, како што стана тренд. Ќе останат само 5 јаки клуба, другите ќе бидат како Кливленд.

Kajgana Shop

На врв Bottom