NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
јебига најјак аватар имам ама ќе ризикувам :)
ако победи чикаго и јас се кладам дека истокот тепува :pos::pos::pos:

Уффффф,не очекував ваков кикс мае им јебем.Али ако,памет за друг пат :) Иначе ова Ол-Стар овој викенд ќе е ?

Да викендов што иде е Ол-староот. Вечер прејаки утакмици едната ќе се глеа другата ќе се преспие:) Ама следната година зиам league pass па нека си ебе матер. Нема појако нешто од тоа.

немаше добра поза во дресот на чикаго хахаха ајде утре ол-старот да видиме како ќе се одвиваат работите :)

Melo i Billups vo Knicks za Gallo, Chandler, Mozgov i nekolku pikovi

шпекулација? ме мрзи да барам сега ама знам дека на официалната од нба нема ништо хахаха.... а инаку одлуката треба да ја донеси до четврток мислам

Во Денвер: Гало, Мозгов, Чендлер, Фелтон, еден пик од првата рунда и два од втората + 3 милиони$.
Во Њујорк : Мело , Билапс , Балкман, Вилиамс , Картер , Бруер ( Минесота )
Во Минесота : Рендолф и Curry

Денвер заштедва до 20 милиони, има голем кап спејс, и добива пикови и млади талентирани играчи, а Њујорк прави потенцијален тим за титула.

Епа Билапс, Мело и Стадемаер се топ 3ка. Само што од следната сезона ќе има нови правила во НБА околу буџетите така да не ми се верува вака да си се спојуваат кој со кого сака по 3ца, како што стана тренд. Ќе останат само 5 јаки клуба, другите ќе бидат како Кливленд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom