СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Ако и веруваш на секоја будала што има блог само напред.
Иначе се знае секој со карцином се лечи со радијација.
Така треба само што не верувам дека во руската армија има голем број на муслимани пошто против своите ќе треба да се тепаат али добро има некој кој што си ја сакаат државата како што беше кај нас генералот албанец лелееее му го заборавив името нз како беше али човекор цело време бил , беше и сеуште е во АРМ секоја чест !Од 20 милиони Муслимани во Русија 90% се лојални граѓани кои не сакаат да живеат во Шеријат на „Кавкаскиот емират“ како што се покажа во 1999 со отпорот на Дагестанците кон Чеченските „извозници“ на џихадот.
А еве како една армија решава проблем за војниците верници со воени ордонанси - свештеници. Дивизијата си носи подвижна црква и подвижна џамија:
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоа е многу јасно и тоа не се однесува само на Русија, туку и за други земји. Па и самите Руси имаат финансирано такви организации да речам, на кои целта им е да им наштетат на интересите на други земји...И кажува дека тие чеченците биле формирани само за интересите на некоја земја од надвор која сакала да иштети на Русија, а чеченците биле плаќани за тие работи.
Адил Газанфер момче така се вика тој генерал, иначе човек боем ах шо пијачки се има испиено со него :pos2: тоест грешка не беше лојанлиот газанфер туку Зехедин беше тој лојаниот овој Газанфер беше боемот Зехедин Туши се вика чоекот и навистина способен човек. А пак Газанфер плачеше за чинот сега ми текнаТака треба само што не верувам дека во руската армија има голем број на муслимани пошто против своите ќе треба да се тепаат али добро има некој кој што си ја сакаат државата како што беше кај нас генералот албанец лелееее му го заборавив името нз како беше али човекор цело време бил , беше и сеуште е во АРМ секоја чест !
Адил Газанфер момче така се вика тој генерал, иначе човек боем ах шо пијачки се има испиено со него :pos2:
па нема само руси христијани("неверници") туку има и руси муслимани, кои и се лојални на Русија, ја сакаат и гинат за неа. А за брадестите во Чеченија имаше кажувано една жена( незнам како и беше името мислам дека завршуваше на Зумаја или нешто слично) која била регрутирана како бомбаш-самоубиец или популарните "црни вдовици", и таа имала за цел да се крене во воздух во една кафана во Москва. Но кога дошла до тоа место се покајала и не ја извршила "светата работа". И сега ја кријат од брадестите кои сакаат да ја убијат. И кажува дека тие чеченците биле формирани само за интересите на некоја земја од надвор која сакала да иштети на Русија, а чеченците биле плаќани за тие работи. Инаку тие ако немаат интерес ќе се распуштеле и избегале. Ова го имав гледано на документарен филм на ТЕЛМА телевизија и тоа неколку пати. Ако го најдам документарецот ќе го постирам тука да се уверите
Добро ќе те замолам без навреди без тоа неверници и јас сум христијанин :nenene:па нема само руси христијани("неверници") туку има и руси муслимани, кои и се лојални на Русија, ја сакаат и гинат за неа. А за брадестите во Чеченија имаше кажувано една жена( незнам како и беше името мислам дека завршуваше на Зумаја или нешто слично) која била регрутирана како бомбаш-самоубиец или популарните "црни вдовици", и таа имала за цел да се крене во воздух во една кафана во Москва. Но кога дошла до тоа место се покајала и не ја извршила "светата работа". И сега ја кријат од брадестите кои сакаат да ја убијат. И кажува дека тие чеченците биле формирани само за интересите на некоја земја од надвор која сакала да иштети на Русија, а чеченците биле плаќани за тие работи. Инаку тие ако немаат интерес ќе се распуштеле и избегале. Ова го имав гледано на документарен филм на ТЕЛМА телевизија и тоа неколку пати. Ако го најдам документарецот ќе го постирам тука да се уверите
Па ништо чудноАдил Газанфер момче така се вика тој генерал, иначе човек боем ах шо пијачки се има испиено со него :pos2: тоест грешка не беше лојанлиот газанфер туку Зехедин беше тој лојаниот овој Газанфер беше боемот Зехедин Туши се вика чоекот и навистина способен човек. А пак Газанфер плачеше за чинот сега ми текна![]()
Добро ќе те замолам без навреди без тоа неверници и јас сум христијанин :nenene:
Хаахахахах абе ти остај ги брадестите тие се као хедикипирани маму им ебам тие од што се нетачни се спремни на сепа не ги навредувам јас христијаните и јас сум христијанин, тоа го викам поради тоа што брадестите не викаат така затоа и тоа неверници го ставив во наводници ако не примети
Срцето ми сака свобода за Кавказ ,Волжка Блгариja и т.н. ,но разумот ми казва дека без Русиja милиони кинези,араби,перси,тjурки и секви други диви азиатци ке уништат Европа ,а след тоа и целиот свет ! Фактите говорат, дека светот требва да се контролира од белиот човек ,поне за сега ...![]()
Пирин С.С. ултрас :icon_coolХеехехехехех абе опасни сте вие татсрките бугари хухууууууууууу:pos2: :bip:
Ако помислиш малце ке видиш дека сум во правоНенормален еден![]()
:violent1: