- Член од
- 25 септември 2010
- Мислења
- 80
- Поени од реакции
- 8
uuuuu 7 Points uuuuuu http://gobarbra.com/hit/new-01c9a02e370513e7d3a24384b11e7635
hahahahahahaahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
uuuuu 7 Points uuuuuu http://gobarbra.com/hit/new-01c9a02e370513e7d3a24384b11e7635
Не сте повеќе интересни. :smir:
Барса лани поише доминираше со 1-0 и 0-2 отколку сега (зборам за цела сезона).Ако 5-0 не се доминација тогаш незнам...или и тогаш судијата беше крив?
Стварно бе, ич не се криви судиите што овие од Депортиво играат ракомет во 16-ник, што тие од Алмерија фаулираат во 16-ник, што Алвеш може слободно да си биде во офсајд и никому ништо... Најтрагично од се е што се добива впечаток (барем според табелата) дека Барселона доминира...
Се ок, ама сакам да бидеме победени (од било кој) на регуларен начин. Премногу барам?Брат, ни провоцирам, ни досаѓам, знам оти си нервозен и ќе речеш дека сме досадни со тоа, ама тоа е единствено меѓусебно соочување сезонава.
Ако со победа од 5-0 не сме подобри од вас, не знам што е работата. Дај признајте дека Реал игра слабо на гостувањата оваа сезона и дека моментално е послаб тим(ова знам оти нема вистински фан на форумот кој може да го признае, а доколку има секоја чест за искреноста) од директниот конкурент за титулата и воедно единствен подобар тим во Шпанија моментално.
Се ок, ама сакам да бидеме победени (од било кој) на регуларен начин. Премногу барам?
Не ме интересираат останатите. Јас зборам исклучиво за мечеви на Реал и Барселона.Сети се во колку ситуации судиите им имаат помогнато на Реал и Барселона. Сигурно 2 пати повеќе од тоа што им имаат наштетено. Што да кажат клубовите од долниот дел на табелата?
Не ме интересираат останатите. Јас зборам исклучиво за мечеви на Реал и Барселона.
Стварно бе, ич не се криви судиите што овие од Депортиво играат ракомет во 16-ник, што тие од Алмерија фаулираат во 16-ник, што Алвеш може слободно да си биде во офсајд и никому ништо... Најтрагично од се е што се добива впечаток (барем според табелата) дека Барселона доминира...