Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Па фарса даде гол, ама не видовме газење :pos: И аман една екипа изиграла добро против вас, и одма се фаќате за тоа дека се бранела? Па што да прави? Да нападне да даде уште 3 гола? Толку некои фанови на барса имаат комплекси од губење на бодови, тоа е чудо...

ti si mnogu glup pa nemozes da go svatis mojot post a koj si tie farsa ako mozi da mi objasnis????Da ne se slucanjo tvojata nokna mora?

dobra utakmica uste od inter lani nemam videno drug da im pruzi onakov odbor na barca se znae kako se igra protiv barca ako na sreka dades gol posle se parki busot pred gol za da mozes da gi zapres barca inace ako postigne barca 1 gol posle ima gazenje :D

А, кој е крив што ние примаме евтини голови?? Кој е крив што Абидал вреди дупло повеќе од Максвел и Милито заедно, а сега цел натпревар одседе на клупа?
Ти да си тренер на екипа која располага со фонд на играчи како Хихон, да поведеш со 1-0 против Барселона, кажи ми искрено каква тактика ќе играш кога цела Барселона ќе тргне во напад??

Добро, што се правите глупави, кога не сте?

Значи дечкото пиша, дека Спортинг пружиле добар отпор и одлично се бранеле. Кај пиша он дека има замерки за одбраната на Спортинг, што играле бункер?
Нека играат како знаат.

Добро, што се правите глупави, кога не сте?

Значи дечкото пиша, дека Спортинг пружиле добар отпор и одлично се бранеле. Кај пиша он дека има замерки за одбраната на Спортинг, што играле бункер?
Нека играат како знаат.

Еве ти бе, ќе ти посочиме, нема проблем.
se znae kako se igra protiv barca ako na sreka dades gol posle se parki busot pred gol za da mozes da gi zapres barca

dobra utakmica uste od inter lani nemam videno drug da im pruzi onakov odbor na barca se znae kako se igra protiv barca ako na sreka dades gol posle se parki busot pred gol za da mozes da gi zapres barca inace ako postigne barca 1 gol posle ima gazenje :D

Против Интер не дадовте први гол? :nesum:

Мурињо ваков или онаков, поштено кажа лани: Не паркиравме автобус пред голот, паркиравме АВИОН.
И секоја реакција против таквото нешто на било кого е само израз на фрустрација.

Да, и што има лошо пишано ?
Немам намера со инаетливи дечишта да се расправам. Преочигледно е што сакам да кажам. Екипите кои освојуваат бодови против вас, ако ништо друго, барем тоа го остваруваат на регуларен начин, не како Алмерија и Осасуна.

Немам намера со инаетливи дечишта да се расправам. Преочигледно е што сакам да кажам. Екипите кои освојуваат бодови против вас, ако ништо друго, барем тоа го остваруваат на регуларен начин, не како Алмерија и Осасуна.
Што имаше нерегуларно кога игравте против Алмерија и Осасуна?:pos:

Абе на Барса сите и попуштаат...дури и Реал и попушти на Барса!

Шо беше нерегуларново ај просветли ме ако сакаш...

Шо беше нерегуларново ај просветли ме ако сакаш...
Три недосудени пенали против Алмерија... константно дофрлување на топка од навивачите на Осасуна... што се правите наудрени не ми е јасно... Во ред е да не се сеќаваш, ама да тврдиш дека немало ништо нерегуларно, кога цел свет го кажува спротивното... Исто ко да речеш дека голов на Руни е нешто најобично и секојдневно, а веќе многумина го прогласија за гол на сезоната...

Три недосудени пенали против Алмерија... константно дофрлување на топка од навивачите на Осасуна... што се правите наудрени не ми е јасно... Во ред е да не се сеќаваш, ама да тврдиш дека немало ништо нерегуларно, кога цел свет го кажува спротивното... Исто ко да речеш дека голов на Руни е нешто најобично и секојдневно, а веќе многумина го прогласија за гол на сезоната...

А тоа дофрлување на топка толку многу ви сметаше вас во играта у пи*ку матер.
Уствари чекај и Хихон не не тепаа фер и они фрлаа топки на теренот:(

лелеле константно фрлање на топката, сети се лани Ливерпул ли кој беа од Англија каков гол примија а не вас шо ви фрлиле еднаш топка на терен, а може и 30 пенали недосудени не 3, а Барса ако киксне и ако некој фан на Барса пише нешто против противничкиот тим одма мора тим на ШИНТЕР да се јави М О Р А а уствари не им текнуе дека од 4 утакмици лани 2 изгубија 1 нерешено

А тоа дофрлување на топка толку многу ви сметаше вас во играта у пи*ку матер.
Уствари чекај и Хихон не не тепаа фер и они фрлаа топки на теренот:(
Еднаш ви фрлија топка, и тоа во 94 минута. И да, пречи во играта, бидејќи се спречува потенцијален гол.

bb[noone];4090621 напиша:
лелеле константно фрлање на топката, сети се лани Ливерпул ли кој беа од Англија каков гол примија а не вас шо ви фрлиле еднаш топка на терен, а може и 30 пенали недосудени не 3, а Барса ако киксне и ако некој фан на Барса пише нешто против противничкиот тим одма мора тим на ШИНТЕР да се јави М О Р А а уствари не им текнуе дека од 4 утакмици лани 2 изгубија 1 нерешено

Сети се, балонот (ако на тоа мислиш) го фрли навивач на Ливерпул, така да не ти држи вода муабетов. И чисто информативно, не сум за шинтер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom