Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сум за Реал у утакмицава и оваа година они се тимот кој ги има моите симпатии во Шпанија, само ради Мур, али гледам малце реално на нештата, кога судијата веќе свирна, не заборавај дека и тоа влијае врз реакцијата на фудбалерот, мат ситуација беше како и да ја вртите, свирежот поеба се и тоа е тоа, за црвениот не видов али тоа веќе се дискутабилни одлуки, ова беше чиста ко суза грешка на помошникот ( нешто што не смее да се санкционира ко офсајд, башка и главниот судија имаше одличен агол да види кој играше со топката ) и воала, Мурињо не губи дома ... пак.Секако ја промаши после ситуацијата исти курац,а црвениот што требаше да му го дадат на тој што стартуваше над Алонсо,што ќе кажете за тоа.Е тогаш ќе беше поинакава утакмицата,ама кога е Реалл во прашање мора црвен да добие.Не бе имаме подршка ние од судиите.
За офсајдите што ги кажа не ги видов,затоа што почнав да гледам од 12/13 минута,тоа било ваљда пред тоа.А офсајдот на почеток на Ди Мариа или на Озил, незнам кој беше...кој немаше ни О од офсајд??? Игра со рака на 19м од голот на Виљареал не го судеше, а му суди рака на Чаби што му удре топката во гради.
Гледајте барем реално кога зборите, не колку да излезете паметни (посебно за Акси важи, зошто се чуди што му свиреле на судијата).
И да, кај виде дека Виљареал го уништи Реал прво полувреме незнам. Две шанси за гол, два гола.
Успешно играње дефанзива со добри контри не е уништување, уништување е тоа што им го прави Барса на противниците, не ова.
Секако ја промаши после ситуацијата исти курац,а црвениот што требаше да му го дадат на тој што стартуваше над Алонсо,што ќе кажете за тоа.Е тогаш ќе беше поинакава утакмицата,ама кога е Реалл во прашање мора црвен да добие.Не бе имаме подршка ние од судиите.
Башка и ја промаши тој од виљареал коа не било офасјд во та акцијата
Сите се против мене и ме мразатmajkata mu e pep i kompanija za da sede miren na klupataИ како сака после некој да го почитува?
Кај и да е,пак ќе почне да плаче.

И како сака после некој да го почитува?
Кај и да е,пак ќе почне да плаче.
Само сакаше да ги поздрави навивачите, ништо друго! Ароганција до немајкаде....ц ц ц

Мамо мамо мене никој не ме сакаСите се против мене и ме мразат
Чаби Алонсо масакр им правеше на сите од Виљареал па жолт доби во 70та минута тек.
Инаку нешто за третиов гол???
Ај премотај едно 3-4 секунди пред да станеСтана, си направи простор за удар, и од претешка ситуација милиметарски точно во десниот долен агол. Не го може тоа секој.![]()

Провоцираше пред клупата на Виљареал...што може друго да се очекува од лигуш и циган како Мурињо.Шо стана работава??? Не ја догледав.
Инаку: Јуниорите на Реал Мадрид подобри од јуниорите на Барса
Знаеле овие и во Ел Класико да победат бе![]()