Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е бетер и од Интер на 28 април 2010.
Teбе тој Интер ти оставил длабоки траги, ама до некаде те разбирам, бидејќи приликата да ја гледаш Барса како крева трофеј од ЛШ во најомразениот град кузнае кога пак ќе се создаде а и прашање е дали тогаш коцките ке бидат поклопени и они ке имаат страшен тим ко што имаа и лани ...
Чисто информативно, Депортиво беа домаќини, така да ако веќе споредуваш, спореди ги Интер со нив кога беа домаќини а не ГОСТИ каде имаа играч помалку 70 минути на терен каде ретко кој напаѓа ( а Интер со 3-1 од прв меч не ни беа условени да бркаат резултат, иди барај логика во твојот муабет и глупава споредба ).
И моментално во Шпанија Барса и Реал отскокнуваат багаји во квалитетот од останатите, ретки се тие кои можат да им парираат и да се надигруваат со нив. Валенсија, Атлетико Мадрид и Виљареал се единствените кои можат да им откинат бодови и здраво да им се спротистават, и тоа на домашен терен ( мада ете А.М. дома рутински беше победен од Барселона ), на гости и они се лесен залак.

Значи некои фанови на Барселона толку се искомплексирани од фактот дека Мурињо со Интер ги елиминирал, па уште 5 пати да го тепаат неговиот Реал, нема да им помине...
Уште еднаш се виде кој е шефот во Барселона, единствениот кој го почитувам од таму, Чави.
Што направи вчера Чави?
*Не го гледав натпреварот....

Се виде колку фали. Глуп си па шо не можеш да сфатиш што сакам да кажам или тренираш?
Па потенцирав бе дека не го гледав натпреварот,од кај да знам дали играл Чави или не,само случајно го видов голот на Виља.

И гледам Барса тепале 4:0,а сепак се видело колку фали Чави.А поседот на топката не кажува дека фалел Чави.

Леле како ми е мака за Малага,можеа да си освојат три бодови но копиљацине од баскија се спасија 90 минута.

Па потенцирав бе дека не го гледав натпреварот,од кај да знам дали играл Чави или не,само случајно го видов голот на Виља.

И гледам Барса тепале 4:0,а сепак се видело колку фали Чави.А поседот на топката не кажува дека фалел Чави.
Како што рече, не си ја гледал утакмицата.

Знам дека фалел,го одмарал Пеп:tv:

Добар поклон добија Реал за досудениов офсајд, чист гол им скратија на Виљареал, боља ситуација и од пенал, али дал вака или така, Мурињо не губи дома, не сум изненаден. :)
Само ради овој подарок сум убеден дека Реал ке остане денес непоразен, дал нерешено или победа, сеедно, а и да сум грешка, пак, сеедно.

Добар поклон добија Реал за досудениов офсајд, чист гол им скратија на Виљареал, боља ситуација и од пенал, али дал вака или така, Мурињо не губи дома, не сум изненаден. :)
Само ради овој подарок сум убеден дека Реал ке остане денес непоразен, дал нерешено или победа, сеедно, а и да сум грешка, пак, сеедно.
Сеедно за кого-како :):):)

Колку сака нека звучи глупо,ама 100% бев убеден дека ќе дадат гол...
Виљареал ги уништи во прво,ама ќе изгубат на крај.

И како може бе публиката да му свири на судијата:pos:

А офсајдот на почеток на Ди Мариа или на Озил, незнам кој беше...кој немаше ни О од офсајд??? Игра со рака на 19м од голот на Виљареал не го судеше, а му суди рака на Чаби што му удре топката во гради.
Гледајте барем реално кога зборите, не колку да излезете паметни (посебно за Акси важи, зошто се чуди што му свиреле на судијата).

И да, кај виде дека Виљареал го уништи Реал прво полувреме незнам. Две шанси за гол, два гола.
Успешно играње дефанзива со добри контри не е уништување, уништување е тоа што им го прави Барса на противниците, не ова.

Секако ја промаши после ситуацијата исти курац,а црвениот што требаше да му го дадат на тој што стартуваше над Алонсо,што ќе кажете за тоа.Е тогаш ќе беше поинакава утакмицата,ама кога е Реалл во прашање мора црвен да добие.Не бе имаме подршка ние од судиите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom