Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Башка и ја промаши тој од виљареал коа не било офасјд во та акцијата

Секако ја промаши после ситуацијата исти курац,а црвениот што требаше да му го дадат на тој што стартуваше над Алонсо,што ќе кажете за тоа.Е тогаш ќе беше поинакава утакмицата,ама кога е Реалл во прашање мора црвен да добие.Не бе имаме подршка ние од судиите.
Ја сум за Реал у утакмицава и оваа година они се тимот кој ги има моите симпатии во Шпанија, само ради Мур, али гледам малце реално на нештата, кога судијата веќе свирна, не заборавај дека и тоа влијае врз реакцијата на фудбалерот, мат ситуација беше како и да ја вртите, свирежот поеба се и тоа е тоа, за црвениот не видов али тоа веќе се дискутабилни одлуки, ова беше чиста ко суза грешка на помошникот ( нешто што не смее да се санкционира ко офсајд, башка и главниот судија имаше одличен агол да види кој играше со топката ) и воала, Мурињо не губи дома ... пак.

Она на Чаби беше чист пенал, да имаше таков старт врз играч на Реал направено, одма ќе досудеше пенал, на тимови како Виљареал, башка и на Бернабе, тешко судијата да им досуди. Исто како Леванте минатиот викенд. Офсајдот не беше офсајд, али не сум видел судиј во такви ситуација да досуди офсајд, премногу гужва имаше во 16 не се знаеше кој јаде кој пие, и тешко беше да се процени кој ја удри топката.

И фанови на Реал дај немојте, не го споредувајте оштетувањето на Виљареал со она на Реал, многу пооштетени беа Виљареал отколку Реал, чист пенал, офсајд, чисти 100% шанси за гол, за разлика од нив Реал не беа за такви ситуации оштетени, се беше некаде околу средината на теренот.

А офсајдот на почеток на Ди Мариа или на Озил, незнам кој беше...кој немаше ни О од офсајд??? Игра со рака на 19м од голот на Виљареал не го судеше, а му суди рака на Чаби што му удре топката во гради.
Гледајте барем реално кога зборите, не колку да излезете паметни (посебно за Акси важи, зошто се чуди што му свиреле на судијата).

И да, кај виде дека Виљареал го уништи Реал прво полувреме незнам. Две шанси за гол, два гола.
Успешно играње дефанзива со добри контри не е уништување, уништување е тоа што им го прави Барса на противниците, не ова.
За офсајдите што ги кажа не ги видов,затоа што почнав да гледам од 12/13 минута,тоа било ваљда пред тоа.
Имаше игра со рака на 19м,како што викаш ти...ама не се фаќај за тоа на Алонсо,што беше на средина на терен.
Од друга страна на Виљареал им се скрати,шанса боље од пенал...и немој бе со тие муабети,дека промашиле откако свири офсајд...не мора да значи дека исто ќе одиграа,да не судеше офсајд.

Добро,уништување можда не беше најдобар збор,ама Виљареал беше боље.Ваљда не очекуваше Виљареал да го диктира темпото на Бернабе?
Шанси за гол беше 2-4,што кажува кој беше боље противник во прво полуреме.

И реков,Виљареал не си ги искористи шансите во прво полувреме,затоа ќе го јаде на крајот.

Тренеров на Виљареал нека почека да умре овој Лопез па нека напраи измена,ебате глупиот...

Секако ја промаши после ситуацијата исти курац,а црвениот што требаше да му го дадат на тој што стартуваше над Алонсо,што ќе кажете за тоа.Е тогаш ќе беше поинакава утакмицата,ама кога е Реалл во прашање мора црвен да добие.Не бе имаме подршка ние од судиите.

Башка и ја промаши тој од виљареал коа не било офасјд во та акцијата

Мамо мамо мене никој не ме сака :( Сите се против мене и ме мразат

Чаби Алонсо масакр им правеше на сите од Виљареал па жолт доби во 70та минута тек.
Инаку нешто за третиов гол???

И како сака после некој да го почитува?
Кај и да е,пак ќе почне да плаче.

Само сакаше да ги поздрави навивачите, ништо друго! Ароганција до немајкаде....ц ц ц

И како сака после некој да го почитува?
Кај и да е,пак ќе почне да плаче.

Само сакаше да ги поздрави навивачите, ништо друго! Ароганција до немајкаде....ц ц ц

Шо стана работава??? Не ја догледав.
Инаку: Јуниорите на Реал Мадрид подобри од јуниорите на Барса
Знаеле овие и во Ел Класико да победат бе :)

Мамо мамо мене никој не ме сака :( Сите се против мене и ме мразат

Чаби Алонсо масакр им правеше на сите од Виљареал па жолт доби во 70та минута тек.
Инаку нешто за третиов гол???

Стана, си направи простор за удар, и од претешка ситуација милиметарски точно во десниот долен агол. Не го може тоа секој. :icon_lol:

Стана, си направи простор за удар, и од претешка ситуација милиметарски точно во десниот долен агол. Не го може тоа секој. :icon_lol:
Ај премотај едно 3-4 секунди пред да стане:)

браво за коментаторот 10 пати вика Капдевиља гледа кога го вадеа во чело дресот пишува Кани пак он вика Капдевиља браво за него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom