Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаш снимка на СпортКлуб+.
Ова беше еден од најдобрите натпревари на Барса сезонава, заедно со оној против Реал, против Билбао(во лигата) и против Севиља.
Едвај пројде, ама еден од најдобрите натпревари на барса бил.... како бе? :kesa:

Едвај пројде, ама еден од најдобрите натпревари на барса бил.... како бе? :kesa:

Резултатски може да речеш ептен пројде, ама ај... и самиот рече дека не си ја гледал, џабе ќе ти објаснувам. За мене многу подобар беше овој натпревар(иако заврши 1-1), од оној против Алмерија(0-8). Тогаш немавме противник и 70% од нападите завршија со гол. За разлика од тоа, синоќа баш зато што Атлетик беа силен противник, тврд орев, ние изигравме феноменално и на средината и во одбрана, само реализацијата не беше за чиста 10ка. :) позз

А да заборавив,Бетис изненади против Гетафе,се пласираа во понатамошната фаза.

Резултатски може да речеш ептен пројде, ама ај... и самиот рече дека не си ја гледал, џабе ќе ти објаснувам. За мене многу подобар беше овој натпревар(иако заврши 1-1), од оној против Алмерија(0-8). Тогаш немавме противник и 70% од нападите завршија со гол. За разлика од тоа, синоќа баш зато што Атлетик беа силен противник, тврд орев, ние изигравме феноменално и на средината и во одбрана, само реализацијата не беше за чиста 10ка. :) позз
Никогаш не сум рекол дека не сум ја гледал... А ни против Реал немавте некој противник...

^Не,не се надевавме на поволен резултат но по вашето водство од 2-0 знаевне дека е готово.

Кој е можен противник на Реал во 1/4 финалето од Купов??

Никогаш не сум рекол дека не сум ја гледал... А ни против Реал немавте некој противник...

Добро, те помешав со Василмкд:smir:.
Изгледа згрешив шо го ставив Реал во најдобрите натпревари, сепак тоа беше еден од најдобрите тренинзи на Барса.:icon_lol:

--- надополнето ---

Атлетико Мадрид и Еспањол. Нивниот градски ривал и каталонски пријател.:):)

--- надополнето ---

Атлетико Мадрид и Еспањол. Нивниот градски ривал и каталонски пријател.:):)

Бетис не е за потценување, први се рушат се во Секунда, а и на Гетафе го треснаа од земја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom