Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ае бе таму доста се праите, Дева Марија, убао му праат на Мердата си заслужи, ја го оправдуам потегот на Гатузо, им даде на знаење и на другите кои планираат да го предадат клубот со евентуално заминување во циганскиот дел од Милано :icon_lol:

Да се разбереме , навивачите си имаат право на револт и омраза према него и што сакаат нека викаат , тоа се навивачи.
Гатузо може да сере колку сака против Лео со колегите од Милан со пријатели или фамилија , ама јавно вака едноставно не му доликува . Тоа ми е муабетот , не смее такво фудбалско име да си дозволи вакви испади , крај краева он си знае што праи

Си го искажва револтот јавно пред сите, а за тоа нормално си следува соодветна казна

xUxrq2jR.jpeg
xUxrq2jR.jpeg
leonardouomodimerda.jpg

Did you mean Leonardo? :pos:

мислиш вака нешто? :tv:

не заебавај, демек Интер кога освојуваше скудето последниве 5 сезони воопшто не ги провоцираа Милан и Јувентус.

може ли да ми подвлечеш каде тоа ги навредува милан или некој нивни играч ? каде го нарекува ибрахимович/сидорф/пирло/ гомнар во статијава ? ја барем до сега не слушнав некој да го навредува иако многу повеќе го заслужува тоа од леонардо.
напишав и погоре гатузо бил и ќе си остане ретарда. Златен Гаскоњ бе ...

може ли да ми подвлечеш каде тоа ги навредува милан или некој нивни играч ? каде го нарекува ибрахимович/сидорф/пирло/ гомнар во статијава ? ја барем до сега не слушнав некој да го навредува иако многу повеќе го заслужува тоа од леонардо.
напишав и погоре гатузо бил и ќе си остане ретарда. Златен Гаскоњ бе ...

Па Гатузо омразата спрема Леонардо ја искажа на навивачки начин, не преку медуими. И Гатузо и Малдини не го мирисаа Леонардо, само што првиов е позабеган. Заради Леонардо изгуби една година од кариерата и тоа лично му доаѓа, значи тоа што Леонардо премина во Интер само ја прели чашата, но не е и главна причина за тоа што Гатузо толку го хејта. Како и да е, ниту Малдини ниту Гатузо преку медиуми го вреѓале Леонардо, туку само преку навивање било искажано тоа што го мислел Гатузо за Леонардо, а некој погоре спомна дека со навивање е во ред да се искажува омраза.

Па Гатузо омразата спрема Леонардо ја искажа на навивачки начин, не преку медуими. И Гатузо и Малдини не го мирисаа Леонардо, само што првиов е позабеган. Заради Леонардо изгуби една година од кариерата и тоа лично му доаѓа, значи тоа што Леонардо премина во Интер само ја прели чашата, но не е и главна причина за тоа што Гатузо толку го хејта. Како и да е, ниту Малдини ниту Гатузо преку медиуми го вреѓале Леонардо, туку само преку навивање било искажано тоа што го мислел Гатузо за Леонардо, а некој погоре спомна дека со навивање е во ред да се искажува омраза.

Јас повеќе го ценат искажувањето на омраза преку навивање отколку преку медиумите. За вас другите незнам.

Доколку Интер влезе во финалето на купот, Палермо без разлика дали ќе го освои купот ќе игра во ЛЕ така ??

Со самото влегување оди ЛЕ пошто Интер ќе игра ЛШ не треба да го освои..

Значи Јуве ни ЛЕ нема да игра.:)

Јас повеќе го ценат искажувањето на омраза преку навивање отколку преку медиумите. За вас другите незнам.

Во ред е да го цениш на навивачи ама на играчи ??
Тоа треба да се разграничи овој е играч кој треба да пример за идни млади генерации на Милан и Италија

^ Па и играч и навивач на Милан е Гатузо што не ти е јасно ?

Нема поголем фетиш од капитенот( за мене он е капитен и душа на тимот) да пее вака за предавничкото копиле на најомразениот ривал,не знам што толку глумите повредени и затечени кога вие го вреѓате повеќе од нас,али ај гледам има доста следбеници на Мајка Тереза во Македонија............................ќе давал пример бе :pos:
Дал тој пример со игрите и за репрезентација и за Милан,нека учат децата и сите други како треба да се однесуваш со предавници.

Не треба!
Затоа што Интер е веќе квалифициран за Европа. Нема везе дали ќе го освојат или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom