Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Ае бе таму доста се праите, Дева Марија, убао му праат на Мердата си заслужи, ја го оправдуам потегот на Гатузо, им даде на знаење и на другите кои планираат да го предадат клубот со евентуално заминување во циганскиот дел од Милано :icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да се разбереме , навивачите си имаат право на револт и омраза према него и што сакаат нека викаат , тоа се навивачи.
Гатузо може да сере колку сака против Лео со колегите од Милан со пријатели или фамилија , ама јавно вака едноставно не му доликува . Тоа ми е муабетот , не смее такво фудбалско име да си дозволи вакви испади , крај краева он си знае што праи
Си го искажва револтот јавно пред сите, а за тоа нормално си следува соодветна казна

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
мислиш вака нешто? :tv:

не заебавај, демек Интер кога освојуваше скудето последниве 5 сезони воопшто не ги провоцираа Милан и Јувентус.
може ли да ми подвлечеш каде тоа ги навредува милан или некој нивни играч ? каде го нарекува ибрахимович/сидорф/пирло/ гомнар во статијава ? ја барем до сега не слушнав некој да го навредува иако многу повеќе го заслужува тоа од леонардо.
напишав и погоре гатузо бил и ќе си остане ретарда. Златен Гаскоњ бе ...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
може ли да ми подвлечеш каде тоа ги навредува милан или некој нивни играч ? каде го нарекува ибрахимович/сидорф/пирло/ гомнар во статијава ? ја барем до сега не слушнав некој да го навредува иако многу повеќе го заслужува тоа од леонардо.
напишав и погоре гатузо бил и ќе си остане ретарда. Златен Гаскоњ бе ...
Па Гатузо омразата спрема Леонардо ја искажа на навивачки начин, не преку медуими. И Гатузо и Малдини не го мирисаа Леонардо, само што првиов е позабеган. Заради Леонардо изгуби една година од кариерата и тоа лично му доаѓа, значи тоа што Леонардо премина во Интер само ја прели чашата, но не е и главна причина за тоа што Гатузо толку го хејта. Како и да е, ниту Малдини ниту Гатузо преку медиуми го вреѓале Леонардо, туку само преку навивање било искажано тоа што го мислел Гатузо за Леонардо, а некој погоре спомна дека со навивање е во ред да се искажува омраза.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па Гатузо омразата спрема Леонардо ја искажа на навивачки начин, не преку медуими. И Гатузо и Малдини не го мирисаа Леонардо, само што првиов е позабеган. Заради Леонардо изгуби една година од кариерата и тоа лично му доаѓа, значи тоа што Леонардо премина во Интер само ја прели чашата, но не е и главна причина за тоа што Гатузо толку го хејта. Како и да е, ниту Малдини ниту Гатузо преку медиуми го вреѓале Леонардо, туку само преку навивање било искажано тоа што го мислел Гатузо за Леонардо, а некој погоре спомна дека со навивање е во ред да се искажува омраза.
Јас повеќе го ценат искажувањето на омраза преку навивање отколку преку медиумите. За вас другите незнам.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Доколку Интер влезе во финалето на купот, Палермо без разлика дали ќе го освои купот ќе игра во ЛЕ така ??

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Со самото влегување оди ЛЕ пошто Интер ќе игра ЛШ не треба да го освои..

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Значи Јуве ни ЛЕ нема да игра.:)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Јас повеќе го ценат искажувањето на омраза преку навивање отколку преку медиумите. За вас другите незнам.
Во ред е да го цениш на навивачи ама на играчи ??
Тоа треба да се разграничи овој е играч кој треба да пример за идни млади генерации на Милан и Италија

P

PewDiePie

Гостин
^ Па и играч и навивач на Милан е Гатузо што не ти е јасно ?

Нема поголем фетиш од капитенот( за мене он е капитен и душа на тимот) да пее вака за предавничкото копиле на најомразениот ривал,не знам што толку глумите повредени и затечени кога вие го вреѓате повеќе од нас,али ај гледам има доста следбеници на Мајка Тереза во Македонија............................ќе давал пример бе :pos:
Дал тој пример со игрите и за репрезентација и за Милан,нека учат децата и сите други како треба да се однесуваш со предавници.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не треба!
Затоа што Интер е веќе квалифициран за Европа. Нема везе дали ќе го освојат или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom