Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Што е за тебе било кој друг клуб ? Ниеден друг во Италија или да не биде Интер , Јуве ..

Да не биде Интер гратскиот ривал на Милан па еве и Јуве може да биде тука.Мислам дека никој немаше да му замери ако отидеше во друг тим во Италија.

Да не биде Интер гратскиот ривал на Милан па еве и Јуве може да биде тука.Мислам дека никој немаше да му замери ако отидеше во друг тим во Италија.

Да се разбереме , навивачите си имаат право на револт и омраза према него и што сакаат нека викаат , тоа се навивачи.
Гатузо може да сере колку сака против Лео со колегите од Милан со пријатели или фамилија , ама јавно вака едноставно не му доликува . Тоа ми е муабетот , не смее такво фудбалско име да си дозволи вакви испади , крај краева он си знае што праи

Да се разбереме , навивачите си имаат право на револт и омраза према него и што сакаат нека викаат , тоа се навивачи.
Гатузо може да сере колку сака против Лео со колегите од Милан со пријатели или фамилија , ама јавно вака едноставно не му доликува . Тоа ми е муабетот , не смее такво фудбалско име да си дозволи вакви испади , крај краева он си знае што праи

E баш тоа, не замарјте више. Замарајте се со нов тренер на Интер, му треба ! :pos:

ja разбирам да си пичка кога губиш , никој нејќе да губи , ама да си пичка кога победуваш ... мада у глобала тоа му доаѓа како карактерна особина на милан како колектив. не е само гатузо (он е со блага ретардација ваљда на тоа се вади ) амброзини, одо итн итн

ja разбирам да си пичка кога губиш , никој нејќе да губи , ама да си пичка кога победуваш ... мада у глобала тоа му доаѓа како карактерна особина на милан како колектив. не е само гатузо (он е со блага ретардација ваљда на тоа се вади ) амброзини, одо итн итн

мислиш вака нешто? :tv:

не заебавај, демек Интер кога освојуваше скудето последниве 5 сезони воопшто не ги провоцираа Милан и Јувентус.

Демек Берлускони овие години немаше слични изјави како оваа на Морати :tapp:
Не е ни на Морати оваа, туку на Milly, ќерка или сестра, неам појма но и мање више битно.

А и сериозно, за мене Интер е сеуште подобар тим, но со тренер на клупата, не со скаут(Марли :icon_lol: )

Миљачио 1:0

Во право си од професионалец се спушта на многу ниско ниво се става во улога на навивач или уличар на пример ај да беше Абате или некој третокласен ќе разберам ама Гатузо не му доликува!Малдини и другите имаа изјави дека не би постапиле така ама дека би се качиле со навивачите не верувам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom