Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Удинезе продолжува да МЕЛЕ.
У гигант не, у Сити да, не гледам голем тим кој ќе даде 30 до 35 милиони евра за него кеш, бидејќи тие се барањата на Удинезе а нивниот претседател ретко кога попушта во вакви ситуации.Удинезе си гази :icon_bigg
Санчез пак со гол.На лето 100% сум сигурен дека ке оди во некој од гигантиве.
Го виде стартот?Ибра на тренинзи се понаша ко највечи фраер у маало ,, мислам дека 3 утакмици ке му дадат...
Да го видов стартот, и станува збор за непрофесионално и пред се неспортски старт со намерен удар на играч. Истото го направи Киву и Ето и си добија казни,,, а за ваков старт да се добие само Жолт картон??? Дечко дај не биди наивен....Го виде стартот?
Сигурен си дека заслужува иста казна од 3 натпревари како таа што ја доби Ето за потегот над Цезар?
За вакви стартови се давале и само жолти картони, а не па дополнителна суспензија.
Мислам дека ќе добие казна само 1 натпревар, 2 најмногу
Да, ја го видов, бокс у ребра односно старт без топка и директен црвен е минимум 2 меча суспензија, каков 1 какви бакрачи, па уште и жолт да му даде...Го виде стартот?
Сигурен си дека заслужува иста казна од 3 натпревари како таа што ја доби Ето за потегот над Цезар?
За вакви стартови се давале и само жолти картони, а не па дополнителна суспензија.
Мислам дека ќе добие казна само 1 натпревар, 2 најмногу
ВидовГледај пресврт сега
Нема ние да дадеме 30-35 милиона за 21 годишен перспективен фудбалер кога веќе си го имаме Карја а?У гигант не, у Сити да, не гледам голем тим кој ќе даде 30 до 35 милиони евра за него кеш, бидејќи тие се барањата на Удинезе а нивниот претседател ретко кога попушта во вакви ситуации.
Види, да не ме сватите погрешно, не терам на претпоставка, претпоставка ми е само она за 3 меча, инаку секој старт на фудбалер кој заслужил директен црвен картон, поготово ако истиот бил направен во ситауција кога топката била на сасвим трето место на терен, играчот добива минимална казна од 2 меча, 1 меч ниту еден фудбалер за ваква ситуација не бил суспендиран затоа не верувам Милан да се жалат во случај да добие 2 меча казна.Незнам ајде ќе почекам да ја видам официјално казната, ако било така ќе му дадат 3 натпревари